Elszólhatta magát a Boba Fett színésze egy készülő Star Wars-játék kapcsán

Elszólhatta magát a Boba Fett színésze egy készülő Star Wars-játék kapcsán

Csak találgatni tudunk, hogy mire gondolhatott a Boba Fettet is alakító színész.

A Star Warsot valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Az elmúlt 45 évben minden idők egyik legnagyobb és legnépszerűbb univerzumává nőtte ki magát. Rajongók millióival rendelkezik, akik közül rengeteget megihletett ez a világ. Számtalan könyv, képregény, kép készült, amelyek nem feltétlenül a filmek és a sorozatok köré épültek. A népszerűségét meglovagolva a játékgyártók is igyekeztek kiszolgálni a közönséget. Persze az igényeket sosem lehet kielégíteni, ezért mindig lesz kereslet ezekre a tartalmakra.

Éppen ezért hozott mindenkit lázba Temuera Morrison. A színész jelenleg Boba Fettet alakítja, de ő volt korábban Jango Fett és a klónok szerepében is. Emellett előszerettel adja a hangját játékokhoz. A Star Wars Celebrationön válaszolt néhány kérdésre ezzel kapcsolatban, és könnyen lehet, hogy elszólta magát.

„Valóban szoktam szinkronizálni játékokban. Komolyan mondom, nehezebb mint a színészet, nagyon kemény munka. Nem egyszerű érzelmet belevinni a hangalámondásokba, főként az utasításokba.”

A színész részt vett a 2005-ben megjelent Republic Commando című játékban is, amit elmondása szerint rendkívül élvezett. Emiatt megkérdezték tőle, hogy szívesen szerepelne-e egy esetleges Republic Commando 2-ben vagy egy Boba Fett-játékban.

„Ó igen, ó igen. Mindenképpen. A játékok azok, amiben minden benne van. Egy film vagy egy sorozat véget ér, a játékok viszont tovább élnek. És lesznek még játékok, ezt elárulhatom".

Hogy pontosan mire gondolhatott Morrison, nem tudni, de a legtöbb rajongót felcsigázták a szavai. Tényleg érkezik Republic Commando 2? Esetleg valamelyik sorozat szereplői kapnak egy játékot, mint Boba Fett vagy a Mandalóri például? Reméljük hamarosan választ kapunk erre, de arra már most lehet számítani, hogy a színész felbukkan majd ebben is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad már a Boba Fett-sorozatot?

  • 43 %
  • 57 %