Ilyen lenne a The Simpsons: Hit and Run modern verziója

Ilyen lenne a The Simpsons: Hit and Run modern verziója

A youtuber rengeteg energiát fektetett az elkészítésébe.

A Simpson család egy 1989 óta futó amerikai televíziós rajzfilmsorozat, ami a mai napig az egyik legnézettebb műsor, és már 33 évadot élt meg sikeresen. Egy ilyen volumenű alkotás természetesen a gaming világban is nyomot hagyott, hiszen jó pár a családról és a városukról – Springfield – szóló játék kapcsán volt lehetősége a rajongóknak még inkább megismerni ezt a képzeletszülte világot. 

A The Simpsons: Hit and Run volt az egyik legsikeresebb a sorozathoz kapcsolódó játék, ami 2003-ban jelent meg Nintendo GameCube-on, Xboxon, PlayStation 2-n és PC-n. A történet szerint a család egy autóval járja Springfieldet, miközben különböző furcsa események zajlanak. Ahhoz képest, hogy a játék lassan 20 éves, még mindig számon tartott, és egy lojális játékosbázissal rendelkezik. Az egyik rajongó – reubs – el is készítette a játék újabb verzióját az Unreal Engine 5 használatával, a munkamenetet pedig feltöltötte a YouTube-csatornájára.

A felvételeken látható, hogy rengeteg energiát és időt fektetett az alkotásba, aminek meg is lett az eredménye. A játék eredeti és a lényegét adó elemeit megtartotta, ugyanakkor egy nyílt világú verziót hozott létre, a régi három térkép igénybevételével, aminek az új grafikája össze sem hasonlítható az eredetiével. 

Reubs további járműveken, változatos küldetéseken és párbeszédeken, valamint egy online többjátékos módon is dolgozik, amelyeket a következő részben kíván bemutatni. 

Elképesztő, hogy egy odaszánt és tehetséges rajongó mikre lehet képes a ma rendelkezésre álló technológiákkal. Kíváncsian várjuk, hogy a youtuber miként készíti el a The Simpsons: Hit and Run remake verziójának a többi funkcióját, és milyen tervekkel áll elő a továbbiakban.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálnád az új verziót?

  • 50 %
  • 0 %
  • 50 %