Minecraft: 7 hónap alatt épült meg a Simpson család egész városa

Minecraft: 7 hónap alatt épült meg a Simpson család egész városa

Meglepő részletességgel valósult meg a Minecraft-ban Springfield városa.

Elég sok nagyszabású projekt valósult már meg a Minecraftban, amelyeket olyan munkálatok előztek meg, amelyekbe belegondolni is nehéz: ha például a videojátékokra gondolunk, a Beat Saber-t, a Doom-ot, néhány CS:GO pályát, a Genshin Impact városát, és a Half-Life 2-t is megépítették már, ha pedig valódi helyszínekre gondolunk, a híres-hírhedt csernobili zóna is elkészült. Most a lista újabb taggal bővült: az 1990-es években indult Simpson család helyszínéül szolgáló Springfield városát építette meg egy rajongó, közel 7 hónap alatt.

A már 33 évadot megélt tévésorozat több videojátéknak is alapul szolgált, a legismertebb és legnépszerűbb ezek közül a 2003-ban megjelent The Simpsons Hit & Run. Valószínűleg ez adta meg a motivációt a készítőnek is, aki Redditen egy videót is megosztott művéről. Munkája során pedig nemcsak az egyes blokkokat igyekezett megfelelő helyre tenni, hanem még saját textúrákba is öltöztette a várost, amelynek több nevezetessége is felfedezhető: a Springfieldi Általános Iskola, a Duff Stadion, a Springfieldi Atomerőmű, illetve természetesen a főszereplők otthona, az Örökzöld terasz 742 is.

A készítő hozzátette, hogy a munkával még nem végzett, a későbbiekben egy frissítés várható majd hozzá. A városról készített egy videót is, mely alább megtekinthető:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!