Öt játék, amit most 10 euró alatt megszerezhetsz

Öt játék, amit most 10 euró alatt megszerezhetsz

Egészen olcsón juthatunk hozzá ezekhez a címekhez.

Csütörtökön este elindult a nyári leárazás a Steamen, amelynek keretein belül rengeteg cím kap akár óriási akciót. Így a kedvenc játékaidat az eredeti ár töredékéért vásárolhatod meg két hétig. Mindenkinek, aki szeret videojátékokkal játszani, érdemes lehet körülnézni a piacon, mert valószínűleg talál olyan ajánlatot, ami megtetszik neki. Azonban mi most mutatunk öt olyan játékot, amelyen érdemes lehet elgondolkodni, ha még nem vetted meg. A listán szereplő címek egyike sem kerül tíz eurónál többe.

Euro Truck Simulator 2

Szeldd át Európát keresztül-kasul, mindenféle rakománnyal, és fedezd fel az öreg kontinens legszebb tájait. A Euro Truck Simulator nem először kap ilyen nagy leárazást. Amennyiben érdekelnek a szimulátor játékok, vagy nagyon szeretsz vezetni, érdemes lehet megvásárolni a játékot, amely most mindössze 4,99 euróba kerül, miután 75%-os leárazást kapott. 

Overcooked! 2

Szeretsz a barátaiddal játszani? Esetleg a gasztronómia szerelmese vagy? Akkor ez a te játékod. Az Overcooked! 2 egy igazán szórakoztató multiplayer játék, ahol a káosz, az őrültség és a nevetés garantált. A kamion-szimulátorhoz hasonlóan 75%-kal olcsóbb most a nyári leárazás alkalmával, úgyhogy mindössze 5,74 euróért a tiéd lehet.

Age of Empires III: Definitive Edition

Amennyiben te inkább a bázisépítős, stratégiai játékokat szereted jobban, akkor sem kell csüggedned, ugyanis több Age of Empires is olcsóbb most két héten keresztül. Ezek közé tartozik a Age of Empires III: Definitive Edition is, amely 70%-kal olcsóbb, mint általában, és mindössze 5,99 euró.

The Witcher 3: Wild Hunt

A Witcher 3 is egy viszonylag régebbi játéknak számít ma már a maga 2015-ös megjelenésével. Népszerűségének ráadásul jót tett a közönségkedvenc sorozat Henry Cavill főszereplésével. Amennyiben szeretnél te is Geralt bőrébe bújni, most 5,99 euróért megteheted, miután egy nagy, 80%-os leárazást kapott.

Mafia III: Definitive Edition

Ez a játék listánk legdrágább darabja, éppen hogy befért a 10 eurós limit alá. 67%-os kedvezményt kapott, így 9,89 euró az új ára. Amennyiben szeretnél te lenni az alvilág ura, és leszámolni a családod gyilkosaival, eljött a te időd. Golyózápor, autós üldözések.... Akció vár téged minden sarkon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiket veszed meg az alábbiak közül?

  • 6 %
  • 11 %
  • 6 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 61 %