Több tucat fejlesztőjének is megálljt parancsolt a Ubisoft

Több tucat fejlesztőjének is megálljt parancsolt a Ubisoft

Ha csak egyet kérhetünk, a Beyond Good & Evil 2 ne legyen a törölt játékok között.

Túlcsordult a Ubisoft korsója, hirtelen minden róluk szól. Jöttek különböző bejelentések és persze leakek, pletykák is, melyekről egyelőre nem tudni, hogy igazak-e, de mindenképpen izgalmasak. Egyes források tudni vélik, hogy a Ubisoft egyszerre több Assassin's Creed játékon is dolgozik, az pedig már biztos, hogy az Avatar: Frontiers of Pandora csak 2023-ban jelenhet meg.

A legfontosabb hír mégis az, hogy a Ubisoft négy játékát is törölte, egyik napról a másikra. Kettőt ezek közül már le is lepleztek, ezek nem másak, mint a Ghost Recon Frontline és a Splinter Cell VR.

A döntést anyagi okokkal indokolták, a cég elmondása szerint jövedelmezőbb, anyagilag optimálisabb projektekre szeretnének fókuszálni, ebbe a tervbe pedig nem fér bele négy játékuk.

A másik két törölt címről azonban nem tudunk semmit. A Skull & Bones el fog készülni, az biztos, az XDefiant azonban jó eséllyel lehetne a harmadik törölt cím. Bármennyire is fáj bevallni, de lehet, hogy a Beyond Good & Evil 2 lesz a negyedik. A projekt egyszerűen túlságosan is innovatív, túl nagy és már évek óta nem hallani felőle semmit.

Egyelőre nem tudni, hogy a Ubisoft mikor jelenti be a maradék két címet, ha tippelnünk kellene, pár napon belül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!