Újabb Star Wars-játékhoz érkezhet felújított verzió

Újabb Star Wars-játékhoz érkezhet felújított verzió

A KOTOR problémái után jó hírt kaphatnak a Star Wars-rajongók.

Múlt héten még szomorkodhattak, akik várták a Star Wars Knights of the Old Republic remake-jét, ugyanis a projektet határozatlan időre leállították. Most kaphattak egy jó hírt is a Csillagok háborúja szerelmesei, ugyanis lehetséges, hogy készül a legendás FPS, a Star Wars: Dark Forces remastered verziója.

A Nightdive stúdió, amely már több játékot is felújított, például a Quake-t is, reagált egy 25 klasszikus lövöldözős játékot bemutató tweetre, amelyben megemlítette, hogy négyet már remasterelt közülük, és néhány már úton van. Néhányan azt feltételezték, hogy Kick a Quake II-re utalt, de a listán szerepelt a Star Wars: Dark Forces is. Ráadásul a cég vezérigazgatója, Stephen Kick már korábban kijelentette, hogy szeretné, ha a stúdiója nekilátna a Dark Forces remasterének. 

Kick ezt egy újabb tweet-tel egészítette ki, melyen egy képernyőképet mutatott a Dark Forces-ről, amint egy 4:3-as tévén játszik vele.

Az 1995-ös Dark Forcesre mindenképpen ráférne egy ráncfelvarrás, főleg, hogy hatással volt a Rogue One-ra és a The Mandalorianra is. Réges-régen (de ebben a galaxisban) a LucasArts készítette a Dark Forces-t, amely a mai napig az egyik legjobb FPS-játék, és amely a kiváló Jedi Knight-sorozathoz vezetett. Korábbi munkáik alapján pedig a Nightdive Studios alkalmasnak tűnik a feladatra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a Star Wars: Dark Forces játékkal?

  • 50 %
  • 50 %