Új Star Wars-játék készül, itt vannak az első részletek

Új Star Wars-játék készül, itt vannak az első részletek

A Skydance New Media és a Lucasfilm Games már meg is kezdte a munkálatokat.

„Visszatérne" a Star Wars-univerzumába Amy Hennig – az Uncharted-játékok megalkotója a múltban dolgozott már egy projekten; a „Ragtag" kódnevű akció-kalandjátékot azonban 2017-ben lelőtték, így ez nem fejeződött be. Azonban ismét belevágna egy új Star Wars-játék fejlesztésébe Hennig, amely a Skydance New Media, valamint a Lucasfilm Games gondozásában is lenne.

„Nagy hatással volt rám 12 évesen az első Star Wars-film, mikor az megjelent 1977-ben." – mondta Hennig. „Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ismét a Lucasfilm Games-szel dolgozhatok együtt, hogy újabb interkatív történeteket mesélhessünk el abban a galaxisban, amelyet imádok."

A beszámoló szerint ez is egy akció-kalandjáték lenne, amelyben egy narrátor mesélné el a történetet – mindez nagyon hasonlít a korábban leállított Ragtag projektre, ahol igazából nem is konkrétan a fejlesztést állították le, hanem a fejlesztőgárda Visceral Games-et zárták be. A 2016-os projektet Hennig ugyanígy jellemezte, ezt pedig hasonló módon valósították volna meg, mint egyik korábbi csapatánál, a Naughty Dognál az Uncharted-játékokat: Hennig 2014-ig dolgozott a fejlesztőgárdánál.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!