Star Wars Eclipse: Újabb források állítják, hogy nagyon sokat kell még rá várni

Nem mostanság lesz lehetőségünk visszatérni egy „messzi-messzi galaxisba".

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a Quantic Dream tavaly bejelentett játéka, a Star Wars Eclipse leghamarabb 2027-ben jelenhet csak meg. A korábban a Heavy Rain-en is dolgozó fejlesztőgárdát sok probléma akadályozta, most pedig egy újabb értesülés szerint legalább 5 évet kell várni, mire megjelenik a játék.

A szivárogtató pedig nem más, mint Tom Henderson, aki korábban szintén jól értesült arról, hogy a játék készülőben van, a hivatalos bejelentés előtt beszélt már róla, hogy dolgozik rajta a Quantic Dream. Henderson szerint a játékot sokkal hamarabb jelentették be, mint kellett volna, ezt pedig azért is tette meg a fejlesztőgárda, mert abban reménykedtek, hogy ettől vonzóbb lesz náluk dolgozni a szabadúszók szemében. A Quantic Dreamnél ugyanis nem teljesen rózsás a helyzet házon belül, többször is azzal kerültek be a hírekbe, hogy a munkahelyi hangulat nem épp barátságos, az alkalmazottakat sem mindig veszik emberszámba – ezért is okoz problémát új munkaerőt felvenni.

Henderson hozzátette, hogy a Quantic Dream oldalán megosztott álláshirdetések dátumait is frissítették, hogy úgy tűnjön, mintha azokat a közelmúltban osztották volna meg, valószínűleg leplezve azt, hogy nehézséget okoz új alkalmazottat felvenni a céghez – ezeket pedig bizonyítékokkal is alá tudta támasztani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!