Titokzatos ízelítővel promózza új játékát egy legendás CoD-fejlesztő

Titokzatos ízelítővel promózza új játékát egy legendás CoD-fejlesztő

David Vonderhaar, a Treyarch egykori fejlesztője érdekes ízelítőt adott ki az új játékából. Csak sajnos senki sem érti, hogy mire gondolt a költő.

Meglátsz egy piros istállót, amelynek az egyik oldalán egy traktor és egy fa, a másik oldalán pedig egy siló és egy szélkerék van, elején pedig különféle szerszámok. Melyik játék jut eszedbe először? Hát persze, hogy a Call of Duty! Ugyanis az imént leírt idilli képet az a David Vonderhaar tette közzé, aki a Treyarchnál dolgozott 19 éven át, mígnem tavaly augusztusban maga mögött nem hagyta a CoD-fejlesztést. Vondy egy be nem jelentett projekt miatt lépett le a cégtől, de egészen eddig fogalmunk sem volt róla, hogy mi lehet ez a nagy titok.

Igaz, most sem tudunk sokkal többet. Mármint, ha ellátogatsz az attractscreen.info weboldalra, ahol a piros istálló meg a többi cucc egy loopolt videón megy éjjelt nappallá téve, te sem leszel sokkal okosabb tőle. De annyit segítünk, hogy nem csak képletesen értetettük az előbb a napszakváltást, hanem az oldalon tényleg néha nappal van, néha éjszaka. Ezt leszámítva egy 20 másodperces loop minden más. Ha van rá időtök, nyugodtan nézegessétek, hátha kiszúrtok valamit, amit eddig senki másnak nem sikerült.

Ezeket olvastad már?

A weboldalból ítélve ez a titokzatos játék lehetne akár valamilyen Call of Duty-szerű lövölde egyik helyszíne, vagy éppen a Farming Simulator következő epizódja is. Szóval szinte lehetetlen megtippelni, hogy mivel készül a legendás CoD-os, vagy hogy milyen műfajban fogja megcsillogtatni a tudását ezúttal. Amiben biztosak lehetünk, hogy érdemes lesz rá odafigyelni, mert szinte bármikor bejelenthetik Vondyék ezt az új címet, és bizonyára nagyot fog szólni, bármi is legyen az.

Van egy tipped arra, hogy mi lehet ez a játék? Írd meg kommentben!

Kövess Minket!



Gamer szótár