Leesett az állunk az Epic Games jövő heti ingyenes játékai láttán

Leesett az állunk az Epic Games jövő heti ingyenes játékai láttán

Ismét közel 10 000 forintot spórolhatunk az Epic Games-nek hála.

Semmi okunk a panaszra, hiszen az Epic Games ingyenes játékokkal halmoz el minket minden héten, de azért nyilván vannak olyan címek, melyek közelebb állnak a szívünkhöz. Az elmúlt hetekben rétegjátékoknak mondható alkotásokat kaptunk ajándékba, melyeket a könyvtárunkhoz adtunk – remélem ti is –, de valljuk be, sokan valószínűleg soha nem fognak hozzájuk nyúlni. Csütörtökig még beszerezhetitek a Doors - Paradoxot, amit aznap két jóval népszerűbb játék fog váltani, tehát véget ér az ínséges időszak.

Ezeket olvastad már?

 Lost Castle 

A Lost  Castle egy a mai napig közkedvelt akció-RPG roguelike elemekkel, véletlenszerű kazamatákkal, melyekben akár három barátunk társaságában is játszhatunk. 2016-os debütálása óta rengeteg pozitív kritikát begyűjtött, és a mai napig kategóriájának egyik kiemelkedő képviselője. Az eredeti ára 9,99 euró lenne, tehát mindenképpen megéri a könyvtárunkhoz adni az Epic Games ezen ingyenes játékát.

 Doki Doki Literature Club Plus! 

Itt a lehetőség, hogy ismételten – vagy először – átéld az iskolai romantika rettenetét. A Doki Doki Literature Club Plus! egy a kritikusok által is elismert pszichológiai horror, melyben az irodalmi klubhoz csatlakozva keresheted a romantikát, azonban minden egyes verseddel és döntéseddel csak egyre bonyolultabb lesz a helyzet. Egy cél lebeghet a szemed előtt, a tökéletes befejezés. A játék Steamen a legjobb értékelést tudhatja magáénak, az eredeti ára pedig 14,99 euró lenne. Bármennyire bizarrul is hangzik a sztori, adj egy esélyt neki.

Kövess Minket!



Gamer szótár