A Simpson család újabb jóslata teljesült, ezúttal az Apple Vision Pro kapcsán

A Simpson család újabb jóslata teljesült, ezúttal az Apple Vision Pro kapcsán

Nem véletlenül terjedt el az a teória, miszerint a sorozat készítői időutazók.

A Simpson család valószínűleg azon kevés animációs sorozatok közé tartozik, amit tényleg nem kell bemutatni senkinek, ugyanis az 1989-es debütálása óta megállíthatatlanul menetel, és a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend minden egyes új rész. A szituációs komédiákhoz méltóan tömésig van vicces jelenetekkel, de sokszor képes elgondolkodtatni a közönséget, hiszen a sok esetben bugyuta karakterek mögött mélyebb tartalomra lelhetünk. A sorozatot mára körüllengi a misztikum, ugyanis a több mint 30 éves fennállása óta számos, először a sorozatban látott jelenet valósult meg világunkban, ami sok esetben teljesen megmagyarázhatatlan – többek között megjósolták Lady Gaga Super Bowl fellépését, Trump elnökké választását, de a Görög válságot is. Most ismét fején találták a szöget, ugyanis egy 2016-os részben látható, ahogy az emberek Apple Vision Próval – legalábbis teljesen arra hasonlító eszközzel – a fejükön élik mindennapjaikat.

Alig pár napja, hogy megjelent az Apple Vision Pro, máris ellepték az internetet azok a felvételek, melyeken evés, vezetés, és egyéb tevékenységek közben hordják az eszközt. Kétségtelen, hogy ez az elkövetkezendő időszak nagy őrülete, mely folyamatnak valójában még csak az elején tartunk. A fent említett A Simpson család rész, rémisztően visszaadja a mostani helyzetet – nyilván némi túlzással.

Azt nem mondhatjuk, hogy A Simpson család a semmiből jósolta volna meg az Apple Vision Pro érkezését  hiszen ekkoriban jelentek meg az első VR szemüvegek –, viszont a designnal és a szabad használhatósággal eltalálták a jövő trendjét. Remélhetőleg a néhány nyomasztó jelenet azonban fikció marad. Egy korábbi cikkben összeszedtük, hogy milyen elképesztői funkciókra képes ez az új eszköz, melyek megváltoztathatják az életünket.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések