„Írjatok a Disneynek” – Ewan McGregor folytatná imádott Star Wars sorozatát

„Írjatok a Disneynek” – Ewan McGregor folytatná imádott Star Wars sorozatát

Még a közösséget is arra ösztönözte, hogy jelezzék ezt a Disney felé.

A legendás Star Wars-színész, Ewan McGregor imádta az Obi-Wan Kenobi sorozatot, és máig reméli, hogy nem ért még véget ez a történet, és előbb-utóbb előállnak egy ötlettel a folytatáshoz. A karakter 2022-ben kapott egy saját szériát, amelynek az első évada hat epizódot foglalt magába, végén egy epikus leszámolással. Lassan két év telt el a finálé óta, de még mindig úgy tűnik, hogy McGregor nagyon szeretné, ha Kenobi újra visszatérhetne a képernyőre.

Ezeket olvastad már?

A MegaCon Orlando 2024 kapcsán tűnt fel egy panelbeszélgetésben a színész, ahol megosztotta, hogy miként is alakultak át a tervek az Obi-Wan Kenobi-projekt esetében. Eredetileg ugyanis egy filmet szerettek volna tető alá hozni a Disney-nél, de végül a sok huzavonát követően inkább egy sorozat mellett tették le a voksukat. Ekkor osztotta meg azt is a nagyérdeművel, hogy még mindig vágyna egy második szezonra. Humorosan meg is kérte a jelenlévő közönséget, hogy nyugodtan 'zaklassák' a stúdiót, hogy zöld utat kapjon a produkció.

„Eredetileg film lett volna belőle, én pedig sokszor elgondolkodtam azon, hogy tényleg azt kellett volna csinálni belőle? De szerintem nagyszerű, hogy ez nem így alakult, és egy hosszabb sztorit sikerült elmesélni, ami remélhetőleg sokkal jobban kielégíti a rajongókat. Több időnk volt a történet kibontására. Én pedig remélem, hogy csinálnak még egy évadot. Nem tudnátok írni a Disney-nek?”

Figyelembe véve a közönség egyetértő éljenzését, nyilvánvaló, hogy Ewan McGregor nincs egyedül ezzel a kívánsággal, és sokan szeretnék, ha a Lucasfilm és a Disney folytatná a szériát.

Bár igény lenne rá, de egyelőre nehéz megmondani, hogy van-e bármekkora esély a folytatásra. Jelenleg a Lucasfilm el van foglalva a Mandalorian & Grogu című filmmel, amivel visszahozná a mozikba a Csillagok háborúja univerzumát, de ezen kívül is van még néhány projektjük a talonban. Már csak azért is érdekes egyébként, hogy egyelőre még csak tervben sincs egy esetleges második szezon az Obi-Wan esetében, mert az elmúlt években pont a sorozatok révén ért el sikereket a rajongóknál a Disney, elég csak a The Mandalorianra, az Andorra vagy az Ahsokára gondolni.

Ha meg is valósul az Obi-Wan Kenobi 2. évada, arra még biztosan éveket kell várni. De talán az eddig látottak alapján, senkinek nem lenne ezzel gondja, csak bólintsanak rá és adjanak zöld utat a produkciónak. Akárhogy is, minden bizonnyal további történeteket is el lehetne mesélni Kenobi száműzetését követően, szóval miért hagynák ki.

Kövess Minket!



Gamer szótár