Lebukott az új  Call of Duty Black Ops logó?

Lebukott az új Call of Duty Black Ops logó?

Még messze a játék megjelenése, de már most megtekinthetjük az új logót.

Habár a 2023-ban kiadott Call of Duty: Modern Warfare 3 számos sebből vérzett – főként a kampány mód, ami kimondottan összecsapottra sikerült – a franchise rajongói megbékéltek vele, és máig gőzerővel pörgetik a multiplayert. Ahogy már megszokhattuk, minden évben kapunk új játékot, az idén érkezőről mostanra pedig egészen sok információ áll a rendelkezésünkre. A Call of Duty: Black Ops Gulf War a 90'-es években zajló Öbölháborúba repít bennünket, ahol nyílt világú kampány vár, de visszahoz olyan legendás BO-pályákat mint a Grind és a WMD, és ismételten lesz dolgunk hullámokban támadó zombikkal is. A rajongók kiszúrtak a hivatalos weboldalon egy új logót, ami egy új pulóver részét képezte. Mivel a gyűrődések miatt nehezen volt kivehető, újraalkották, és a következőképpen néz ki:

Ugyan ez csak egy apróság, jól tükrözi azt a változást, amire a franchise esetében számíthatunk. A Gulf War kampány részén a Raven Software dolgozik, és az elmúlt év után talán kiköszörülök a csorbát azzal, hogy a járművek, a gyorsutazás és régebbről ismert karakterek visszahozatalával, egy maradandó singleplayert alkotnak. A multiplayer résszel és a zombikkal a Treyarch Games foglalkozik, akikhez az előző Black Ops címek is köthetőek.

Még nem tudni pontosan, hogy a 2024-es játék mikor válik elérhetővé, de a szivárogtatások alapján nyár vége felé számíthatunk erre.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár