10 ezer helyett ingyen kínál egy űrkalandot a Steam

10 ezer helyett ingyen kínál egy űrkalandot a Steam

Egész jól el lehet szórakozni vele, főleg, mivel egy forintot nem kell érte adni.

A Space Crew némileg hasonlít a népszerű, 2012-ben kiadott FTL: Faster Than Light című játékra, mivel tulajdonképpen itt is egy legénységet irányítasz az űrben, miközben nem akármilyen veszélyekkel kell szembenézned, és időnként bizony el kell oltani a tüzet vagy meg kell küzdeni az idegenekkel is, hogy csak néhányat említsünk meg a feladatok közül. Különlegessége a küldetések közötti menedzselésben rejlik, amely során folyamatosan odaa kell figyelni a hajónkra, a legénységünkre és a felszerelésünk fejlesztésére.

A legjobb az egészben, hogy a játék egészen március 14-ig ingyenesen beszerezhető Steamen.

Ezeket olvastad már?

Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Space Crew Steam oldalára, és hozzáadni a fiókodhoz. Nem egyszerűen csak behúzhatod a játékot, egyenesen a Legendary Editiont adja ajándékba a platform, ami egyébként 25 euróba, nagyságrendileg 10 ezer forintba kerülne. Elődje, a 2. világháborús témájú Bomber Crew szintén 90%-os kedvezménnyel kapható, emellett mindkét játék számtalan DLC-je is elég komolyan le van árazva.

Többnyire egyébként pozitívan nyilatkoztak a játékosok a Space Crew-ról, ezért ha már ingyen van lehet vele egy próbát tenni és belevágni az űrkalandba.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN