A One Piece egyik főszereplője elkotyogta mi a helyzet a 2. évaddal

A One Piece egyik főszereplője elkotyogta mi a helyzet a 2. évaddal

Nem biztos, hogy örülnek a showrunnerek a kijelentésének.

Valahogy a Netflix ezt most tényleg jól csinálta, hiszen nagy sikert aratott náluk a One Piece élőszereplős sorozat, melynek az alapját egy népszerű anime szolgáltatta. Egy ideje már hasznos mém alapanyagnak számít a streamingplatform, ugyanis egy történetet általában teljes mértékben átdolgoznak azért, hogy mindenki számára megfeleljenek, pedig általában pont az ellenkezőjét érik el vele.

Ezeket olvastad már?

Mindenesetre a 2023 augusztusában bemutatott One Piece kapcsán megvalósították azt, amire kevesen voksoltak volna: úgy nyúltak hozzá a forráshoz, hogy közben az nem veszítette el az eredeti változat varázsát. A showrunnerek, Matt Owens és Steven Maeda nagyszerűen adaptálták Eiichiro Oda mangáját, megtartva az anime jelleget anélkül, hogy az egész nevetségesnek vagy feleslegesnek tűnne.

A Netflix sorozatát rengetegen tekintették meg, legutóbb pedig csak az Avatár: Az utolsó léghajlító tudta lenyomni nézettségben, eközben a rajongók pedig azóta is várják a második évaddal kapcsolatos híreket. Szerencsére kiderült néhány dolog a folyatásról, mert a hírek szerint hamarosan nekilátnak még a forgatásoknak. Mackenyu Maeda, aki Roronoa Zorót alakítja a szériában, a japán Chibában megrendezett Bandai Card Games Fest döntőjén árulta el, hogy a második évad munkálatai a közeljövőben elkezdődnek.

„Már nem leszek ebben az országban, mert a One Piece-szel leszek elfoglalva.” – válaszolta a kérdésre, hogy részt vesz-e majd valamelyik versenyen.

Utána kiderült, hogy ez egy kissé kínos válasz volt, mert valószínűleg volt egy kérés a készítők felől, hogy ne említsenek meg a szereplők semmit a One Piece folytatásával kapcsolatban. Mindenesetre legalább tudjuk, hogy még idén elkészül a második szezon, és ha jól haladnak a munkával, akkor az év végén még talán meg is jelenik a Netflix kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár