A játékosok rettentően lehúzták a Starfieldet a legújabb frissítést követően

A játékosok rettentően lehúzták a Starfieldet a legújabb frissítést követően

Nem gondolják, hogy fizetniük kéne olyan tartalmakért, melyeknek alapjáraton a játékban kéne lenniük.

A Starfield az utóbbi időszakban számos frissítést kapott, melyek kimondottan jobbá tették az eleinte sokak által kritizált játékélményt. Pár napja érkezett a legutolsó csomag, ami a moddingra összpontosít, és lehetővé teszi a közösség számára, hogy elkészítsék saját modjaikat, ezzel részben személyre szabva a játékot. Mivel az első ilyen frissítések ingyenesen voltak elérhetőek, érthetően fogták a fejüket a játékosok, mikor a következő adagot már csak mélyen a zsebükbe nyúlva használhatták. Nem is hagyták annyiban a dolgot.

Annak ellenére, hogy a Bethesda korábban ugyanígy cselekedett a Fallout 4 és a Skyrim: Special Edition esetében is, a rajongókat sokkolták a történtek. Úgy gondolják, hogy már megfizették a játék amúgy sem olcsó árát, ezért igazán megérdemelnék azt, hogy mindenféle különös kiadás nélkül hozzájussanak a további tartalmakhoz, de úgy tűnik, hogy a Bethesda igyekszik minden lehetséges dollárt kifacsarni a közösségből. Ennek az akciónak az eredménye az lett, hogy a szép lassan feljavított Steam véleményeket a játékosok most teljesen lebombázták, és a legutóbbi értékelések többnyire negatívak.

„A játék még mindig hiányosnak tűnik, és most azt akarják, hogy többet fizessek olyan dolgokért, amelyeknek már a játékban kellett volna lenniük az induláskor” – írja egy csalódott felhasználó.

Egy ilyen hullám komolyan rányomhatja a bélyegét a játékra, így most a Bethesda érdekében áll, hogy valahogyan kiengeszteljék a közösséget, és visszaszerezzék a részben elvesztett bizalmat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár