Kiderült mi lett volna a Deadpool 3 eredeti sztorija, ha...

Kiderült mi lett volna a Deadpool 3 eredeti sztorija, ha...

...nem jön a Disney és olvasztja magába a 20th Century Foxot.

A Deadpool-trilógiában feltűnő Karan Soni (Dopinder, a taxis megformálója) érdekes információt osztott meg az antihős harmadik kalandjáról. Elmondása szerint ugyanis a Deadpool és Rozsomák esetében mindössze egyetlen dolgon múlt, hogy ne egy teljesen másik történetet kapjanak rajongók. A forgatókönyvet végül azért változtatták meg, mert időközben a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot és törölte az előző koncepciót. Mivel 2024-ben kevés Marvel-filmet küldenek mozikba, ezért nagy várakozás övezi a Deadpool harmadik részét. Ryan Reynolds pedig nem csak Wade Wilson szerepében tér vissza, de végre részese lesz a Marvel Moziverzumnak is.

Ezeket olvastad már?

Az idei SXSW-n beszélgettek el Sonival az új filmje kapcsán (A Nice Indian Boy), de persze a Deadpoolban ismét feltűnő színészt a Marvel projektéről is kifaggatták. A színész például azt is elfecsegte, hogy a Deadpool és Rozsomák traileréről csak a megjelenése után szerzett tudomást:

„Nem is tudtam, hogy jön, mivel nem mondtak semmit, ami végülis jó. Őszintén szólva, hogy visszatérjek Roshanhoz [Sethi], az első randinkon felelevenítettem a Deadpool 3 cselekményét, amit nem lett volna szabad. Ez volt a Fox verziója, ami végül ugye nem készült el, mert a stúdiót eladták, vagy mi a fene. De csak most találkoztunk, és kétségbeesetten le akartam nyűgözni őt, szóval csak úgy elkotyogtam az egészet. Elmondtam neki, hogy Hugh Jackman is benne lesz – ez évekkel korábban történt.

Mindössze annyi a lényeg, hogy ezúttal nem kaptam forgatókönyvet, hála Istennek! Még az előzetest sem mondták meg, hogy mikor jön. Megnézhettem, amikor kijött, és izgatott vagyok, hogy egy kicsit a részese lehetek.”

Ezt követően csak rákérdeztek, hogy meg tudja-e osztani, mi volt a harmadik Deadpool-film eredeti forgatókönyvében, mire a színész a következőket árulta el:

„Igen, azt hiszem most már megtehetem. Eredetileg egy roadtrip film lett volna, ahol Deadpool megpróbálja megmenteni a karácsonyt , így mindannyian az Északi-sarkra megyünk.”

A Deadpool és Rozsomák július 25-én debütál a magyar mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár