Reggeli műsorában jelentette be a TheVR a Deadpool 3 hivatalos magyar címét

Reggeli műsorában jelentette be a TheVR a Deadpool 3 hivatalos magyar címét

Nem a korábban megszokott nevét kapta Wolverine.

Ryan Reynoldsnak sikerült az, amit sokan elképzelhetetlennek tartottak, megnyerte magának Hugh Jackmant, hogy játssza el újra Wolverine-t a közelgő Deadpool harmadik felvonásában – pedig 2017-ben a Logan - Farkas után szögre akasztotta az adamantium karmait. Ez a hír óriási szenzációt jelentett, aztán később, mikor az első forgatási képek is napvilágot láttak, még nagyobb lett az izgalom a rajongók körében. Ugyan a Hollywoodi SAG-AFTRA sztrájk teljes mértékben keresztül húzta a stáb számításait, és le is kellett állítani a munkálatokat, de a megegyezést követően újra visszatérhettek a kamerák elé a színészek. Nem is olyan régen pedig befejeződött a forgatás, amit Ryan Reynolds és Hugh Jackman is szomorúan vett tudomásul, mert roppant mód élvezték a közös projektet.

Ezeket olvastad már?

Azóta lezajlott minden idők legnézettebb NFL döntője is, a Super Bowl pedig jó alkalomnak tűnt, hogy a Deadpool 3 első előzetesét is bemutassák a közönségnek. A videóból kiderült, hogy egyszerűen csak Deadpool & Wolverine néven fut majd a harmadik felvonás, azonban azt már sejteni lehetett, hogy itthon biztosan nem így találjuk majd meg a moziműsorban. Korábban Wolverine-t Farkasként hívták a filmekben, így a legtöbben arra asszociáltak, hogy ez most is működhet. Ehelyett Pisti és Jani a TheVR Happy Hour február 15-i adásában bejelentette, hogy a film hivatalos magyar címe nem más lesz, mint Deadpool és Rozsomák.

Egyeseknek talán nem ismerős ez a szó, de a rozsomákot évszázadokon át falánk, éktelenül büdös, hátborzongatóan ravasz, agyafúrtan lappangó, minden ok nélkül vérengző, az emberre is veszélyes fenevadnak, elvetemült ragadozónak tartották, de persze ebből egyik sem igaz. Mindenesetre az egyszer biztos, hogy nem kell sok, ha Wolverine-t, elnézést, Rozsomákot ki akarják hozni a sodrából, és erre Deadpool egy tökéletes példa, hiszen biztosan több ízben is az ideigeire megy majd a filmben. Akcióból és vérengzésből tehát biztosan nem lesz hiány, ráadásul egymásnak is kioszt majd néhány pofont a két címszereplő, emiatt pedig már alig várjuk a nyári premiert.

Ha esetleg lemaradtál az előzetesről, akkor azt most gyorsan pótold, mert már most rekordot döntött a trailer, és alighanem 2024 egyik legvártabb alkotása az MCU-hoz csatlakozó karakter legújabb története:

A Deadpool és Rozsomák július 26-ától nézhető a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár