Ez lehet 2024 leglátványosabb játéka, mutatjuk az előzetest

Ez lehet 2024 leglátványosabb játéka, mutatjuk az előzetest

Felejthetetlen kalandban lehet részünk a 24. századi New Yorkban.

Kétségtelen, hogy a kezdeti nehézségek ellenére, a 2020 végén debütáló Cyberpunk 2077 az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb játéka, olyannyira, hogy valószínűleg még évtizedek múlva is tényező lesz. A mögötte álló lengyel stúdió hatalmasat alkotott, melynek az egyik fő mozgatórugója az elképesztő grafika, ami teljesen beszippantja a játékosokat ebbe a sci-fi világba. Most azonban úgy tűnik, hogy a játék kihívójára akadt – legalábbis a grafika terén –, egy szintén lengyel fejlesztőkből álló csapat által elhozott alkotásban, ami a Nobody Wants to Die címet kapta.

A történet az 2329-ben játszódik, New York városában. Egy sötét hangulatú, detektív kalandjátékról van szó, amit az Unreal Engine 5 hajt, ennek hála pedig még soha nem volt ilyen szép a jövő. Az első előzetest ma tették közzé, így ti is meggyőződhettek róla:

A történet szerint James Karra nyomozót alakítjuk, aki felteszi az életét egy brutális sorozatgyilkos megállítására. A 24. századi New York utcáin kell boldogulnunk, miközben tovább nehezíti a helyzetünk, hogy a technológia lehetővé tette a gazdagok számára a halhatatlanságot úgy, hogy tudatuk tárolható és átruházható lett. A küldetés során segítségünkre lesz egy fiatal összekötő – Sara Kai –, aki megannyi sötét titkot birtokol a város legbefolyásosabb embereivel kapcsolatban.

A képsorok és a leírás alapján akár az idei év egyik meglepetése is lehet a Nobody Wants to Die, de sok érdeklődő jogosan vár véleményével az első gameplay megjelenéséig, hiszen megannyiszor csalódtunk már.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár