Pár napra ingyenes lesz a Battlefield 2042, mutatjuk a részleteket

Pár napra ingyenes lesz a Battlefield 2042, mutatjuk a részleteket

Lehetsz PC-s, Xboxos vagy PlayStationös, te is ingyen játszhatsz vele.

A legutóbbi Battlefield-játékok nem igazán voltak képesek tartani a versenyt a Call of Duty sorozattal, így a Battlefield 2042 is brutális mélységeket járt meg az elmúlt években, azonban a folyamatosan érkező frissítésekkel, és a szezonokra való lebontással, sikerült új életet lehelnie belé az EA-nak, mely következtében nem kellet bukásként elkönyvelniük a címet, sőt, ehelyett még hosszú éveken át tervezhetnek vele. Természetesen mint kiderült, már nagyban folynak a munkálatok a franchise következő részeivel kapcsolatban, ráadásul egy ingyenes Battle Royale is érkezik majd a társaságukban, amit már mind nagyon várunk.

A Battlefield 2042 7. szezonja március 19-én indul, és számos újdonságot tartogat a játékosok számára. Érkezik két új pálya, új fegyverek, új Battle Pass és még sok egyéb. A napokban a következő kedvcsinálót kaptuk hozzá:

Hogy mindenki belekóstolhasson a játék következő fejezetébe, az EA úgy döntött, hogy pár napig ingyenesen elérhetővé teszi minden érdeklődő számára. Március 21 és 24 között a PC-sek – Steamen –, az Xboxosok és a PlayStationösök is kipróbálhatják magukat ezekben az adrenalin dús harcokban, hogy eldöntsék beszeretnének-e ruházni a teljes verzióra, amivel a jövőben is élvezhetik azokat. Annak ellenére, hogy egyértelműen nem ez a legjobb lövöldözős játék – de még csak a legjobb Battlefield sem –, az elmúlt években sikerült nagyban emelni a cím színvonalát, és biztosak vagyunk abban, hogy ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Semmit nem veszhetünk azzal, ha adunk neki egy esélyt.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár