James Gunn elárulta lesz-e köze a Peacemaker 2. szezonjának a DCU-hoz

James Gunn elárulta lesz-e köze a Peacemaker 2. szezonjának a DCU-hoz

Megvan mikor állhat ismét kamera elé John Cena, de mást is tisztázott a DCU elsőszámú embere.

James Gunntól várják a csodát a Warnernél, és úgy tűnik felpörögtek az események a stúdió háza táján, éppen ezért a producer, rendező és forgatókönyvíró is sokkal aktívabbá vált, főleg mióta nekiláttak az új Superman film forgatásának is. Emellett a közösségi médiában is sokkal többet van jelen Gunn, például a felröppenő Wonder Woman pletykákra is egyből reagált és tiszta vizet öntött a pohárba. Most pedig a Peacemaker kapcsán nyilatkozott, és végre kiderült, hogy mi a helyzet a sorozattal. A karakter egyébként a Mortal Kombat 1-ben is feltűnik választható harcosként, ráadásul John Cena kölcsönzi neki a hangját.

Ezeket olvastad már?

A Peacemaker első szezonja egyébként egész jó fogadtatásra lelt, de azért kellett egy keveset várni, mire bejelentették a folytatást. Azt is elárulta Gunn, hogy a forgatása nyáron kezdődik, viszont míg a Maxon található első évad egyáltalán nem, addig a második szezon már a DCU kánon része lesz, és a 2025-ös Superman filmhez kapcsolódik majd, sőt pontosabban utána játszódik a története.

Gunn hozzátette:

„Majdnem egyszerre fogjuk forgatni a Supermant és a Peacemakert. Az összes epizódot én írtam, de nem, a sorozat megjelenésének érdekében nem fogom tudni az összeset epizódot én rendezni (csak néhányat).

Az első évad viszont nem a kánon része.”

Azt is megerősítette, hogy a stáb eddig megismert tagjai – többek között John Cena, Jennifer Holland, Danielle Brooks és Freddie Stroma – minden bizonnyal visszatérnek a második szezonban. A DCU még idén elindul a Creature Commandos című animációs sorozattal, melynek az első felvonása hét részből áll. A sztori középpontjában egy természetfeletti erővel megáldott, ámbár közel sem jólelkű karakterekből verbuvált csapat áll, akik Amanda Waller felügyelete alatt egy titkos küldetésre vállalkoznak.

Kövess Minket!



Gamer szótár