Kiderült egy fontos részlet az új Superman első forgatási képeiről

Kiderült egy fontos részlet az új Superman első forgatási képeiről

A rendező azt is elmondta, miért választották a világ egyik legkülönlegesebb helyét a munkálatokhoz.

Az Acélember meglátogatja a Magány Erődjét, legalábbis úgy tűnik ennek is köze lesz a jövőre megjelenő Superman filmhez. James Gunn, a DC Studios főnöke és a film rendezője a Svalbardposten című lapnak nyilatkozva elárulta, hogy az újrainduló DCU első alkotásának első jeleneteit a norvégiai Svalbardon forgatták. Múlt héten megjárták az Adventdalent, egy nagy ahol egy nyílt völgyben rögzítettek felvételeket. Gunn elmondta azt is miért választotta ezt a helyszínt:

„Leforgattuk az első jeleneteket [Svalbardon], amelyekben Superman a Magány Erődjébe menekül. Olyan helyet akartunk, amely gyönyörű, és olyan érzést kelt, mintha az Északi-sarkvidék közepén lennénk, ezért a világ több helyét is megnéztük. De sok tényező volt, ami miatt végül elnyerte a tetszésünket és Svalbard mellett döntöttünk. Először is a természeti szépség. De ott van az is, hogy olyan változatos tájat találunk itt, amit máshol nem. A természet különleges érzést ad.”

Ezeket olvastad már?

Gunn szerint a forgatás minden nap reggel nyolc órától délután négy óra körülig tartott. Ahogy az várható volt, a helyszínt körülvevő emberek nagyon kíváncsiak voltak a stábra és a munkálatokra:

„Voltak, akik nagyon érdeklődtek, és sokan megbámultak minket. De ez teljesen rendben van. És ez egy nagy különbség. Mert az, hogy valaki csak nézelődik, teljesen más, mint amikor az emberek megpróbálnak beosonni a forgatásra, hogy képeket készítsenek, amiből pénzt tudnak csinálni, ha online eladják.”

A rendező korábbi projektjei is áldozatul estek a kiszivárogtatásoknak, amit ezúttal úgy akar kordában tartani, hogy minden új fejleményről, köztük a néhány napja megjelent hamis AI-képekről is saját maga osztja meg a véleményét. A csapat egyébként, ha befejezte Norvégiában a munkát, akkor tovább áll és az Egyesült Államokbeli Ohióba költözik, ott pedig Gunn arra számít, hogy hatalmas lesz az érdeklődés a sajtó részéről.


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Gunn korábban elárulta, hogy a korábban Superman: Örökség (Superman: Legacy) címet viselő produkció kapcsán elhagyta az Örökség alcímet, és már csak Superman névre hallgat a projekt. A film középpontjában Clark Kent (David Corenswet) áll majd, aki újságírói élete és szuperhősként vállalt feladatai között próbál lavírozni. A kaland során feltűnik majd néhány további ikonikus karakter is, akik az évek során kötődtek Supermanhez, köztük szerelme, Lois Lane (Rachel Brosnahan) és esküdt ellensége, Lex Luthor (Nicholas Hoult).

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár