Fotón a Superman: Örökség teljes stábja, de valaki hiányzik

Fotón a Superman: Örökség teljes stábja, de valaki hiányzik

Hamarosan tehát a valódi munka is megkezdődik.

Először találkozott a Superman: Örökség stábja az olvasópróbát követően, erről a projekt felelőse és a megújult DCU atyaúristene adott hírt. James Gunn kirakott egy képet, amelyen az összes szereplő rajta van. Ez tehát azt jelenti, hogy hamarosan nekilátnak a forgatásoknak is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

James Gunn (@jamesgunn) által megosztott bejegyzés

„Az olvasópróba után a Superman szereplőivel. Eve, Mr. Terrific, Superman/Clark, Otis, Lex, Peter Safran producer, Jimmy, Metamorpho, Lois, Hawkgirl, én, Guy, The Engineer most először együtt! Csodálatos egy nap.” – tette hozzá Gunn az Instagram oldalán.

Ezeket olvastad már?

A fotón, amely egy Los Angeles-i stúdió telkén készült, Gunn a 30 éves Corenswet (Clark Kent/ Superman) és a 33 éves Brosnahan (Lois Lane), valamint Nicholas Hoult, Skyler Gisondo, Anthony Carrigan, Isabela Merced, Nathan Fillion, Edi Gathegi, Terence Rosemore, Sara Sampaio és Maria Gabriela de Faria színészek társaságában pózolt. A 34 éves Houltnak már eltűnt a haja, szóval ő gőzerővel készül, hogy a lehető legjobb módon keltse életre Superman ikonikus gonoszát, Lex Luthort. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy ő a casting elején Superman szerepére pályázott, de végül erre nem volt esélye, Gunn azonban meglátta benne a tökéletes ellenfelet a szuperhős számára. A fotón egyébként nem volt jelen a Sárkányok háza (House of the Dragon) szereplője, Milly Alcock, pedig Gunn januárban megerősítette, hogy ő játszhatja majd el Supergirlt a rendező új DC filmes univerzumában. Ezek szerint Alcock mégsem tűnik fel az első Superman filmben, de az is lehet, hogy csak titokban akarják tartani a szerepét.

Bár a következő Superman-film cselekményét még nem hozták nyilvánosságra, a rendező annyit már megosztott, hogy nem a megszokott módon szeretné elmesélni a kriptoni hős történetét.

„A film középpontjában Superman áll majd, aki megpróbál egyensúlyt teremteni kriptoni öröksége és újdonsült emberi családja között. A főhős az igazságot, az igazságosságot és az amerikai életformát képviseli. Ő a kedvesség egy olyan világban, amelyben ezt a gesztust már régimódinak tartják.”

A Superman: Örökség (Superman: Legacy) 2025. július 11-én kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár