Két elbűvölő színésznő maradt versenyben Supergirl szerepéért

Két elbűvölő színésznő maradt versenyben Supergirl szerepéért

A hosszú ideje tartó casting végére két színésznő közül választanak majd, miközben egyikük volt már Supergirl.

Sokan csalódtak már a DCEU-ban, a jó hír viszont az, hogy James Gunn és Peter Safran kinevezésével teljesen új irányt vehet a DC filmes univerzuma. Az első lépcsőfoka egy jó nyitánynak a James Gunn által írt és rendezett Superman: Örökség (Superman: Legacy), amelynek két főszereplőjét már korábban kiválasztották, de ez még csak a kezdet, a továbbiakban egy fontos karakterhez még nem találták meg a tökéletes színészt.

Ezeket olvastad már?

A THR új jelentése szerint azonban a már egy jó ideje zajló casting a végéhez közeledik, és mindössze már csak ketten vannak versenyben Supergirl szerepére. Az egyikőjük Milly Alcock, akit a Trónok harca előzménysorozatából, A sárkány házából ismerhettek, miután ő alakította Rhaenyra Targaryen hercegnőt. A másik finalista állítólag Meg Donnelly, aki nemrég a rövid életű Supernatural spinoff szériában, a The Winchestersben játszott. Az ő nevüket már egy jó ideje összeboronálták az új filmmel, és nagyon úgy tűnik, hogy végül az egyikük valóban feltűnik majd Gunn produkciójában.

Az egyik döntős már szuperhősködött

Elképzelhető, hogy sokan nem tudják, de Meg Donnelly korábban már belebújhatott Supergirl szerepébe, igaz, ezt csak virtuális formában tehette meg. Az ő hangján kel életre ugyanis a karakter a DC legújabb animációs filmjeiben, kezdve a 2023-as Legion of Super-Heroes-zal, idén pedig a Justice League: Crisis on Infinite Earths első felvonásában is őt hallhatjuk. A Crisis on Infinite Earths készítői szintén megszólaltak a híreket illetően, miszerint Donnelly lehet a következő Supergirl Gunn filmjében, és teljes mértékben támogatják a színészt, mert szerintük is nagyszerű lenne újra látni a mozivásznon szuperhősként.

A DC Studios főnökei, James Gunn és Peter Safran tervei szerint a Superman után útjára indulhat a Supergirl: Woman of Tomorrow forgatása is. A projekt egyelőre az előkészítési fázisban van, és eközben Ana Nogueira esett neki a forgatókönyvnek, viszont rendezőt még találtak hozzá. Első körben mielőtt saját filmet kapna a karakter, szeretnék bemutatni őt a nagyközönségnek a Superman: Örökségben. A nagyvásznon Supergirlt legutóbb egyébként Sasha Calle alakította a 2023-as The Flash című filmben. Már akkor felröppentek a hírek, miszerint egy saját Supergirl-spinoffot is szeretnének tető alá hozni, de elvetették az ötletet, miután a The Flash megbukott.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Milly Alcock

A Superman: Örökség 2025. július 11-én debütál a mozikban.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár