Csúszik a The Batman: Part II premiere, az is kiderült, hogy miért

Csúszik a The Batman: Part II premiere, az is kiderült, hogy miért

A denevérember biztosan visszatér, azonban jókora késésre számíthatunk.

A DC-univerzum az utóbbi években nincs a helyzet magaslatán sem a játékok, sem a filmek terén – de ez amúgy elmondható a Marvelről is. A 2019-es Joker film azonban reményt adott a rajongóknak, és rögtön igényt is teremtett a hasonlóan sötét hangulatú, ám a realitás talaján mozgó eredettörténetekre, szuperhős filmekre. A stúdió természetesen kapott az alkalmon, és már idén ősszel érkezik a Joker: Folie á Deux, 2022-ben pedig megkaptuk a legújabb The Batman filmet Robert Pattinsonnal a főszerepben, ami összességében szintén elnyerte a közönség tetszését. Nem kellett sokat várnunk, hogy ennek a folytatását is bejelentsék, azonban úgy tűnik, hogy jóval később láthatjuk majd a végeredményt, mint azt korábban gondoltuk.

Eredetileg úgy volt, hogy a The Batman: Part II forgatását már idén tavasszal elkezdik, azonban különböző problémák miatt ez a 2025-ös évre csúszik át. Állítólag a háttérben az áll, hogy még mindig nincsenek meg a megfelelő forgatási helyszínek, valamint a szkript sem áll menetkészen, hála az utóbbi időszak elhúzódó sztrájkjainak.

Ezek fényében nem igazán számíthatunk a film 2027 előtti bemutatására, így még rengeteget kell várnunk rá. Addig is reméljük, hogy a Joker 2 kellően leköt bennünket, és a DC pedig folytatja a hasonló filmek gyártását, és tovább bővíti az univerzumuk ezen szegletét is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN