Kiszivárgott prezentációban csodálhatjuk meg a Marvel's Spider-Man 3 főgonoszát

Kiszivárgott prezentációban csodálhatjuk meg a Marvel's Spider-Man 3 főgonoszát

Nem lenne meglepő, ha tényleg ő lenne a trilógia végén a legyőzendő rosszfiú.

Az Insomniac Games néhány esztendő alatt az ismeretlenségből egészen a csúcsig kapaszkodott fel Pókembernek köszönhetően. Elképesztően jól nyúltak hozzá a szuperhőshöz, és már a Marvel's Spider-Man első felvonása is lenyűgözte a rajongókat, a Miles Moralest főszerepbe állító új felvonás pedig csak tovább fokozta az izgalmakat.

Ezeket olvastad már?

A teljes értékű második részben pedig már mindkét hálószővőt megkapjuk, hogy együtt tehetjük jégre a rosszfiúkat, és bár lassan már mindenki azt várja, vajon mikor kapunk valami kis infót a harmadik epizódról, egy hackertámadásnak köszönhetően jó néhány dologra fény derült. Például képet kaptunk róla, hogy a csapat azért még nem végzett a második résszel, és szeretné meglepni a közösséget néhány DLC-vel, melyek közül az egyikben eléggé biztosnak tűnik Beetle felbukkanása is. Persze semmit sem erősített még meg a stúdió, de jó esély van rá, hogy valóban kapunk majd egy új történetszálat, mint ahogyan az eredeti alkotás esetében is. Emellett a Wolverine-ról is egy csomó mindent kipakoltak az internetre a kibertámadók, ennek ellenére az Insomniac Games úgy tűnik, hogy kézben tartja a dolgokat.

Egy 2020-as prezentáció is felbukkant a napokban, amelyben a Spider-Man 3 is helyet kapott. Négy esztendővel ezelőtt még úgy állt hozzá a fejlesztőcsapat, hogy 60 eurós árcédulával látják el a játékot, és egy 2026-os megjelenési dátummal számoltak hozzá. Ez az őszi támadást követően publikussá vált információk alapján valószínűleg már nem helytálló, hiszen úgy tudni, hogy 2028-ra tervezik a Marvel's Spider-Man 3 debütálását – időközben pedig kapnánk egy Venomot 2025-ben, majd egy Wolverine-t 2026-ban. Ez teljesen indokolt lehet, mivel az első játék 2018-ban, majd a második 2023-ban jelent meg, és így a következő részre is csak 5 évvel később kerülhet sor. Az előzetes tervek alapján a fő történetet körülbelül 25 órásra terveznék, de ez lehet, hogy az elmúlt esztendőkben szintén változott.

Elvileg egyébként az Insomniac célja, hogy a Marvel's Spider-Man 3 egyik felét 2027 év vége felé, míg a másodikat egy évvel később, 2028 karácsonya környékén dobja piacra. Először is, valószínűnek tűnik, hogy a játék első felét egy hatalmas cliffhanger zárja majd le. Feltételezve, hogy Peter egy ideig tényleg visszavonult a hősködéstől, ezért megeshet, hogy az első rész teljes egészében Miles Moralesre és Silkre koncentrál majd, Peter pedig visszatér, hogy a játék második részében megküzdjön legnagyobb ellenségével, Zöld Manóval. Az, hogy a Marvel's Spider-Man 3 kétrészes lesz-e, talán az üzleti modellen is múlik, hiszen az Insomniac Gamesnek meg kell majd fűznie a Sony-t nagy költségvetés miatt. Már a Marvel's Spider-Man 2 elkészítése is 350 millió dollárba került, ezért az utódja is várhatóan komoly összegeket emészthet fel, miközben egy ilyen hatalmas játék elkészítése és két részre osztása gyakorlatilag megduplázhatja az eladásokat.

A kiszivárgott régi prezentáció legfontosabb eleme viszont, hogy feltűnik benne egy karakter, Zöld Manó (Green Goblin) is. A dizájn alapján egy őrült és kegyetlen gonosszal számolhatunk majd, és úgy tűnik főszereplőinknekt egy olyan gonosztevővel kell majd dűlőre jutni, akinek a története mindhárom játékon átível.

Kövess Minket!



Gamer szótár