Idő előtt kiszivárogtak a PGL Majorén játszó csapatok matricái

Idő előtt kiszivárogtak a PGL Majorén játszó csapatok matricái

Az is kiderült, hogy miért kell még várnunk arra, hogy megkapjuk a PGL Major Koppenhága matricáit és aláírásait.

A Valve sajnos kifelejtette a matricákat a reggeli CS2-es frissítésből, amely elhozta a PGL Major Koppenhága Viewer Passát a játékba. De nem kell aggódni, mert a leleményes közösség megtalálta őket a fájlok között! Az így felfedezett stickereknek hála nem csak az derült ki, hogy ismét papír, csillám, holo és arany változatokat kapunk. Hanem az is, hogy miért várat meg bennünket a Valve: nem minden aláírás és matrica készült el időben.

A MartinRGB nevű Twitter/X felhasználó képernyőmentést készített az összes csapat matricáiról – ezeket az alábbi galériánkban tekintheted meg. A képek alapján pedig egyértelmű, hogy egynémelyik nem végleges. A Vitality például 2020-ban cserélte le a logóját, ennek ellenére egy azelőtti változatot talált meg MartinRGB a koppengáhai Major matricái között. A játék fájljaiból kigyűjtött stickerek ennek ellenére érdekesek, mert látható, hogy hogyan fognak kinézni, és szerencsére a legtöbb azért tényleg friss és ropogós.

Ezeket olvastad már?

A csapatok matricáin túl a játékosok aláírásai is elérhetőek egy kis trükközéssel. Azok között viszont sokkal több az olyan, ami az előző Majorökről származik, mert valószínűleg többen is megcsúsztak a leadással, esetleg a Valve-nak volt valamilyen baja a dizájnokkal. Szóval azokat egyelőre feleslegesnek tartjuk közölni, mert arra számítunk, hogy a hivatalos kiadásra túl sok változás lesz. De ha nem tudod kivárni, hogy a fejlesztők leleplezzék a kedvenc játékosok szignóját, akkor az Envy nevű Twitter/X felhasználó egy doksiba összegyűjtötte a matricák kódjait. Ha ezek közül bármelyiket bemásolod a konzolba, akkor a játékon belül is megtekintheted őket.

Kattints a képre a csapatok matricáit tartalmazó galériáért!

Borítókép: HLTV/brcho

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár