Kifelejtette a matricákat a Valve a PGL Major Koppenhága előtti frissítésből

Kifelejtette a matricákat a Valve a PGL Major Koppenhága előtti frissítésből

Számtalan változást hozott a legújabb CS2-es frissítés a Viewer Pass és a Pick'Em kihívás terén.

Vasárnap végre elindul az első Counter-Strike 2 Major, a PGL koppenhágai tornája. A Valve által szponzorált eseményhez – ahogyan azt a CS:GO alatt megszokhattuk – idén is vásárolható egy Viewer Pass, amivel elérhető például a Pick'Em kihívás vagy az igen értékes szuvenír csomagok. A matricákról viszont megfeledkeztek a fejlesztők, azok sajnos még nem jelentek meg a reggeli frissítéssel, és nem is tudni, hogy mikor fognak. Valószínűleg még a március 17-i rajt előtt megkapjuk őket, szóval nem kell nagyon aggódni, egyelőre.

A veteránoknak aligha kell elmagyarázni, hogy mi az a Viewer Pass. De miután több változást is eszközölt a Valve idén, végigmegyünk rajta. Szóval a lényeg: ha valaki megvásárolja ezt a virtuális belépőt, akkor cserében az egyes szakaszok végén tetszőleges szuveníreket kaphat a kihívások teljesítését követően. Újdonság viszont, hogy magához a Pick'Em kihíváshoz – amiben a szakaszok eredményeit tippelhetjük meg – már nem kell a Viewer Pass. Ugyanis ez mostantól ingyenesen játszható, csak egy Prime státusz kell hozzá. Viszont azzal érdemes számolni, hogy ha nincs Viewer Passod, akkor a kihívások teljesítéséért nem jár semmi. Amennyiben egy adott szakasz előtt megveszed a Viewer Passt, akkor onnantól kezdve ez értelemszerűen változik.

Ezeket olvastad már?

A Pick'Em maga szintén jelentősen átalakult. Korábban az volt a svájci rendszerű szakaszok alatt a feladatunk, hogy egy 0-3-as kiesőt, egy 3-0-ás továbbjutót, valamint hét bármilyen eredménnyel továbbjutót kellett megtippelni, az érem fejlesztéséhez pedig öt helyes találat kellett. Mostantól ez úgy változik, hogy két 3-0-ás, két 0-3-as, valamint hat 3-1-es vagy 3-2-es csapatot kell belőni. Továbbra is öt helyes találatért kell játszani, viszont a régi taktikákat ki lehet dobni a kukába. Maga a felület így néz ki:

A Viewer Passből kétféle változatot lehet beszerezni a CS2-n belül. Az olcsóbb 9,49 euróba, a drágább, három extra szuvenírt tartalmazó pedig 17,99 euróba kerül. Utóbbi most még akciósan 16,99-ért is megvásárolható.

A PGL Major Koppenhága március 17-től március 31-ig tart. A dán tornán 24 csapat fog játszani az örök dicsőségért, és az 1,25 milliós összdíjazás oroszlánrészéért.

Kövess Minket!



Gamer szótár