Brutális első előzetes érkezett A holló rebootjához

Brutális első előzetes érkezett A holló rebootjához

Az 1994-es A holló Brandon Lee alakítása, illetve tragikus halála miatt maradt a mai napig emlékezetes.

Egy hónapja még egy kisebb botrány középpontjában volt Bill Skarsgård, A holló című film 2024-es rebootjának főszereplője. A marihuána birtoklásáért letartóztatott, majd 1,3 millió forintos bírsággal elengedett színész karrierjére szerencsére nem volt nagy hatással az ügy. Most pedig, hogy befutott végre a film első előzetese is, maga mögött hagyhatja majd ezt a témát. Mert az egy másodperc híján három perces trailer körül valószínűleg nagyobb diskurzus lesz idén – az eredeti film rendezője például már le is szólta a produkciót.

Az 1994-es A holló Brandon Lee alakítása, illetve tragikus halála miatt maradt a mai napig emlékezetes. Az újragondolt, 2024-es változatnak pedig úgy kell manővereznie, hogy egyszerre maradjon hű az alapanyaghoz, tartsa tiszteletben a régi filmet és a színészt, és közben valami újat is adjon. Az alapsztori persze nem nagyon változik: ismételten azt láthatjuk majd, hogy Eric Dravent (Bill Skarsgård) és szerelmét, Shelly Webstert (FKA twigs) meggyilkolják, majd előbbi kegyetlen bosszúhadjáratba kezd a túlvilágból visszatérve.

Ezeket olvastad már?

Az első előzetes alapján ígéretesnek tűnik A holló rebootja. Az imént említett pontokat szépen, sorban kipipálja, valamint elképesztően brutális, véres jeleneteket kapunk majd. Persze azt, hogy Rupert Sanders rendező képes lesz-e megfelelni az igen hatalmas elvásároknak, csak a premiert követően tudjuk érdemben eldönteni. Erre egyébként június 7-én kerül sor az amerikai mozikban.

Az új A holló első előzetesét alább tekinthetitek meg angol nyelvű szinkron mellett:

Kövess Minket!



Gamer szótár