Az MCU egyik szupersztárja lehet a következő Jurassic World film főszereplője

Az MCU egyik szupersztárja lehet a következő Jurassic World film főszereplője

Úgy tűnik előrehaladott tárgyalásokat folytatnak napjaink egyik legnépszerűbb színésznőjével.

A Jurassic World-franchise szereplőgárdájában már sok mindenki megfordult, de most úgy látszik, hogy az MCU egyik legjobbja átadja a stafétát egy másik korábbi szuperhősnek. 2015 óta Chris Pratt volt az új Jurassic-trilógia arca, azonban a negyedik felvonásban már nem tér vissza – ahogyan a többi előző karakter sem. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (Rogue One) és a Godzilla rendezője, Gareth Edwards ugyanis már új vizekre szeretne evezni a következő epizóddal, és ehhez szüksége van egy teljesen új stábra is. Úgy tűnik, hogy a főszerepre nem mást néztek ki az Universal Pictures-nél, mint a Fekete Özvegyet (Black Widow) korábban többször is eljátszó Scarlett Johanssont.

Ezeket olvastad már?

A The Insneider számolt be róla először, hogy a stúdió ajánlatot tett Johanssonnak a Jurassic World 4 főszerepére. A jelentés szerint a színésznő már egyszer találkozott Edwards-szal és Frank Marshall producerrel is. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy Johansson elfogadta-e az ajánlatot, de az időbeosztása például simán lehetővé tenné a tervek szerint nyárra időzített forgatásokat.

Gareth Edwardstól legutóbb Az Alkotóra ülhettünk be a mozikba, és nem is olyan régen egy rendezvényen mesélt arról, hogy nagyon élvezte azt a munkát, de most végre megkapta álmai megbízatását.

„Épp szünetre készültem, amikor nekiláttam papírra vetni a következő ötletemet, és ez az egyetlen film, ami miatt mindent eldobtam, majd azonnal belevetettem magam. Imádom a Jurassic Parkot. Szerintem az első film egy remekmű... ezért ez a lehetőség olyan számomra, mint egy álom. Frank Marshall-lal, a Universallal és David Koepp-pel dolgozni egészen elképesztő, szerintem ők mind legendák. Szóval nagyon izgatott vagyok.”

Az új Jurassic World történetének részleteit egyelőre titokban tartják, de a forgatókönyvet az eredeti Jurassic Park forgatókönyvírója, David Koepp írja. Az eredeti alkotás producere, Frank Marshall is visszatért, emellett Steven Spielberg is részt vesz a munkálatokban, mint vezető producer.

Kövess Minket!



Gamer szótár