A tavalyi év legjobb játékát is akciósan vehetjük meg a Steam tavaszi vásárán

A tavalyi év legjobb játékát is akciósan vehetjük meg a Steam tavaszi vásárán

Az amerikai óraátállítás miatt még a vártnál is hamarabb befutott a Steam tavaszi vására.

Véget ért a várakozás, megérkezett a Steam tavaszi vására! Vagyis ideje leporolni a bankkártyákat és Lord Gabennek adományozni minden összekuporgatott garasunkat. Viccet félretéve, nyilván csak okosan szabad költekezni. Tudjuk, hogy erős a késztetés, de nem kell kiadni egy ház árát olyan címekre, amikkel aztán sohasem fogsz játszani. Egy-két jó akciót persze biztosan találsz majd a következő egy hétben, szóval nem árt körülnézni a Steamen.

Ha az érdekel, hogy miket szoktak ilyenkor leárazni, a válasz pofon egyszerű: szinte mindent. A Steam tavaszi vására során a fejlesztők és kiadók általában több ezer játékra adnak valamiféle árengedményt. Ez azt jelenti, hogy akár néhány frissebb játékra is lecsaphattok egy kis kedvezménnyel, de lehet 70-80%-ot is elengednek majd olyan címeknél, amelyek már ebben az évtizedben jelentek meg. Bármit is hozzon Lord Gaben a népének, abban biztosak lehetünk, hogy nem fogja kímélni a pénztárcánkat.

Ezeket olvastad már?

A Steam tavaszi vásárát bejelentő videóban számtalan játékot mutogatott a Valve. Ezek mindegyike csökkentett áron érhető el március 14-től egészen március 21. 18 óráig. (Azért 18 és nem 19 óra, mert Amerikában már a múlt hétvégén átállították az órákat, míg nálunk továbbra is a téli időszámítás a releváns - a szerk.) Ha a kívánságlistádon van például a tavalyi év legjobbja, a Baldur's Gate 3, akkor már dörzsölheted a tenyered, mert még annak az árából is lecsippentettek 10%-ot. A többi játék esetében pedig még ennél is jobb akciókat találunk:

Kövess Minket!



Gamer szótár