Remek újdonságokkal érkezik az új Samsung Galaxy A-széria

Remek újdonságokkal érkezik az új Samsung Galaxy A-széria

A Samsung bemutatta a Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G okostelefonokat, amelyekkel a vállalat még több felhasználóhoz juttathatja el kiemelkedő újításait.

Sokoldalú fényképezéssel és lenyűgöző kijelzővel

A Galaxy A55 5G – a továbbfejlesztett Nightography, éjszakai felvételek funkcióval – még gyengébb fényviszonyok között is tisztább és élénkebb fotókat készít elődeihez képest, így minden éjszaka készített fotó esetében szembetűnő az előrelépés. A Galaxy A55 5G fejlett mesterségesintelligencia-alapú képjelfeldolgozója (ISP) – a Galaxy A széria történetében sosem látott módon – készít lenyűgöző képeket gyenge fényviszonyok mellett is. Nemcsak a tájképek nyújthatnak festői élményt: az Éjszakai Portré mód és a 12 bites HDR videónak köszönhetően mindenki nagyszerűen mutat a képeken, a barátokkal és családdal közös emlékek megörökítése már nem a tökéletes megvilágításon múlik.

A Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G olyan – a Samsung Galaxy csúcskészülékeiben jól ismert – fotózási funkciókkal rendelkeznek, mint az optikai képstabilizátor (OIS) és a digitális videókép-stabilizátor (VDIS), amelyekkel a fotók és videók még a mozgás közben történő rögzítés során is élesek maradhatnak.

Az új készülékek folytatják a Galaxy A termékcsalád hagyományát, hogy minél többen részesülhessenek a szórakoztató és lebilincselő mobilélményekben. A felhasználók Super AMOLED kijelzőkön keresztül Full High Definition (FHD) felbontásban, elképesztően tiszta minőségben élvezhetik a legújabb műsorok megtekintését vagy a közösségimédia-tartalmak böngészését. A 6,6 colos Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G kijelzőin a láthatóságfokozó Vision Booster technológiának köszönhetően a legkülönbözőbb fényviszonyok között is tisztán és élénken jelennek meg a tartalmak.

Még több felhasználóhoz jutnak el a Samsung legerősebb, intelligens és tartós biztonsági újításai

A Samsung most először terjeszti ki a csúcseszközein elérhető forradalmi biztonsági funkcióját a Galaxy A széria készülékeire, a Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G védelmét a Samsung Knox Vault látja el. A Samsung Knox Vault egy hardveralapú és hamisításálló biztonsági megoldás, amely a rendszer főprocesszorától és memóriájától fizikailag elszigetelt, biztonságos futtatási környezetével nyújt átfogó védelmet a hardveres és szoftveres támadások ellen. Támogatja a készülék legérzékenyebb adatainak – így többek között a zárolt képernyő hitelesítő adatainak (PIN-kód, jelszavak és feloldó minták) – védelmét. A biztonsági megoldás az eszköz titkosítási kulcsait is megvédi, titkosítva a felhasználók eszközön tárolt személyes adatait. Kizárólag az a felhasználó férhet hozzá az adataihoz – a készülék elvesztése vagy ellopása esetén is –, aki rendelkezik a zárolt képernyő helyes hitelesítő adataival.

A Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G okostelefonok védelméről a Samsung Knox, a Galaxy többrétegű biztonsági platformja is gondoskodik. A világ egyik legmegbízhatóbb biztonsági platformja, a Samsung Knox a magánjellegű információk őrzője és a sebezhetőségek ellen is védelmet kínál végponttól végpontig tartó biztonságos hardverrel, valós idejű fenyegetésérzékeléssel, együttműködő védelemmel, mélyreható megközelítéssel a Galaxy-ökoszisztéma egészére vonatkozóan.

A felhasználók emellett biztonságban tudhatják adataikat a Galaxy A szérián elérhető Autoblokkoló funkcióval is, amely egy további biztonsági intézkedéseket tartalmazó csomagot biztosít. Az Autoblokkoló aktiválását követően a funkció képes megakadályozni az illetéktelen forrásból származó alkalmazástelepítéseket, bekapcsolja az alkalmazások biztonsági ellenőrzését a potenciálisan rosszindulatú programok felismerésére, és blokkolja a veszélyes parancsok és szoftverek USB-kábelen keresztül történő telepítését.

A Samsung Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G készülékek 2024. március 14-től érhetők el a Samsung webáruházában.

Kövess Minket!Gamer szótár