Steam Spring Sale 2024: A legjobb ajánlatok 10 euró alatt

Steam Spring Sale 2024: A legjobb ajánlatok 10 euró alatt

Olcsó mégis remek játékokat is találhatunk most Steamen, 10 euró alatt is bőven be lehet vásárolni!

Nem árt sietni, hiszen már csak 4 napig tart a 2024-es nagy tavaszi Steam Sale. Tegnap összegyűjtöttük nektek a legfrissebb és legmenőbb játékokat, amikre most mind olcsóbban lehet lecsapni, de sokuk még úgy is 10 ezer vagy akár 20 ezer forint fölötti áron kapható. Márpedig 10 és 20 ezer forint bizony nem mindig gazdaságos egy videójátékért cserébe, így a következő gyűjteménybe jóval olcsóbb játékok kerültek. Ez persze nem azt jelenti, hogy alább adnánk a minőséget. Szerencsére 10 euró, azaz 3900 forint alatt is fantasztikus játékokat találunk most Steamen, amik több tucat órára is leköthetnek.

És nem is 10 meg 20 éves játékokról van szó, akár néhány éves sikercímeket is kaphatunk már 10 euró alatt, de ha valamely idősebb sikerjáték hiányzik a gyűjteményedből, arra is találsz most megoldást. Íme a 2024-es Steam Sale legjobb választásai, ha nem akarsz 10 eurónál többet költeni.

A 2024-es tavaszi Steam Sale legjobb 10 euró alatti ajánlataiért kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.