Egy hobbit és egy balfék is helyet kapott az Among Us stábjában

Egy hobbit és egy balfék is helyet kapott az Among Us stábjában

Bárcsak tudnánk, hogy ki kérte ezt a nem éppen hiánypótló sorozatot.

Lehet sokan nem emlékeznek már rá, de az Among Us 2018-ban jelent meg, nem a koronavírus-járvány alatt, amikor mindenkit rabul ejtett. A pofon egyszerű játékban mindenki a saját karakterét irányíthatta, miközben egy vagy több imposztor azon dolgozott, hogy szép lassan likvidálja az űrhajó teljes legénységét. Amitől viszont instant klasszikussá vált az Among Us, az a megbeszélések alatti szerepjáték volt. Ezért is nehéz elképzelni, hogy évekkel a Covid után még bárkit is érdekelni fog egy animációs sorozat a játékból. Hiszen az egész csak azért volt érdekes, mert barátok hülyíthették benne egymást. Ennek ellenére a CBS és az Innersloth megcsinálják, hátha.

Bár egy ideje már tudni, hogy készül ez a hiánypótló műsor, egészen január végéig kellett várni arra, hogy lássuk, mi is lesz ez pontosan. A hivatalos sztori szerint az animációs sorozat is követi a játék alapelveit. Tehát a legénység tagjai között megbújik egy idegen alakváltó lény, azaz imposztor, akinek az egyetlen célja, hogy zavart okozzon, szabotálja a hajót és mindenkit megöljön. A csapat tagjainak pedig minél előbb fel kell göngyölítenie a rejtélyt, hiszen a tét az életük.

Ezeket olvastad már?

A sorozattal kapcsolatos legújabb információk alapján már azt is tudjuk, hogy kik játszhatják az Among Us főbb szerepeit. A The Hollywood Reporter szerint Elijah Wood (A Gyűrűk Ura), Ashley Johnson (a The Last of Us videójáték Ellie-je), Randall Park (Wandavision) és Yvette Nicole Brown (Balfékek) hangjait hallhatjuk majd az animációs sorozat alatt. Ők az első értesülések alapján sorban a rendkívül sokat mondó Zöld, Lila, Piros és Narancs karaktereit fogják játszani. Szerencsére később azért kiderült, hogy ennél egy fokkal több személyisége lesz az „amógusoknak”. Nem sokkal, de egy fokkal:

  • Zöld egy fizetetlen gyakornok,
  • Lila egy biztonsági főnök,
  • Piros a Skeld nevű hajó kapitánya,
  • Narancs a HR-részleg főnöke lesz.

A sorozatban így fognak kinézni a karakterek

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg az Among Us animációs sorozat. Ahogyan azt sem, hogy mely színek és színészek kaphatnak még szerepet a projektben, ha esetleg még bővül a stáb.

Kövess Minket!



Gamer szótár