BRÉKING: Befutott a Star Wars: The Acolyte első előzetese

BRÉKING: Befutott a Star Wars: The Acolyte első előzetese

A premier sincs már messze, június 4-én dupla epizóddal érkezik a The Acolyte!

Nem is tudom mióta fohászkodom már azért, hogy a kedves Disney végre búcsút intsen a Skywalker-érának és végre egy teljesen már korszakba helyezze át különböző Star Wars produkcióit. Most végre megpróbálkoznak ezzel és habár még nem merészkednek vissza az időben az Old Republicig, legalább a könyvek és képregények között már évek óta futó High Republic-érát veszik elő. Ez a korszak köti össze az Old Republic korszakát a mozifilmekből is ismert időkkel, a The Acolyte így körülbelül 400 évvel jár majd a Baljós árnyak előtt. Ebben a korszakban még a Jedi rend fénykorát köszönthettük, virágzott nem csak a rend, de maga a Köztársaság is, senki sem panaszkodott még a homokra, a Sitheknek pedig évszázadok óta nyomát se látták.

Úgy tűnik azonban, hogy a béke és a biztonság a messzi, messzi galaxisban is törékeny, felütik ugyanis a fejüket a Sithek, akik egyre nagyobb fenyegetést jelentenek a galaxisban és egyre jobban megingatják a Jedi rend alapjait. 

Íme a The Acolyte első előzetese!

A sorozatban olyan színészek tűnnek majd fel, mint Dafne Keen, Amandla Stenberg vagy éppen Carrie-Anne Moss. Az első évad 8 részt számlál majd, a premier napján, június 4-én pedig az első két epizódot tekinthetjük majd meg, a Disney+-on.

Kövess Minket!