Battle Royale módot tartalmazott a World of Warcraft mai frissítése

Battle Royale módot tartalmazott a World of Warcraft mai frissítése

A semmiből kaptunk egy 60 fős Battle Royale-t, ami magasról tesz a játék eddigi szabályaira.

A World of Warcraft játékosok ma kapták meg a 10.2.6-os frissítést, ami a Plunderstorm névre hallgat. Ez számos újdonságot tartalmazott, azonban az egyik vele érkező funkció mindenkit meglepett. A Plunderstormmal érkezett egy 60 fős Battle Royale mód, ami más szerveren fut, mint ahol az eredeti karaktereink találhatóak. Ez az első alkalom, hogy ilyen játékmód kerül be a WoW-ba, így érthető, hogy mindenki rendkívül izgatott az eset kapcsán. Most limitált ideig minden előfizető kedvére választhat a normál szerverek és a BR között, mikor bejelentkezik a játék kliensébe. Természetesen egy rövid előzetest is kaptunk, amit alább tekinthettek meg.

A menetek folyamán 60 játékos küzd meg egymással, és értelemszerűen csak egy győztes lehet. A Blizzardnak igyekezett nagy titokban tartania a fejlesztését – ami sikerült is –így csak belső körben tesztelték előzetesen a módot. Sokatoknak feltűnhet, hogy a Plunderstorm nagyban hajaz a Spellbreak nevű, mára már halott Battle Royale-ra. Ez nem meglepő, hiszen a stúdióját 2022-ben felvásárolta a Blizzard, így fejlesztőik egy része fedi egymást. Egyébként közeleg a World of Warcraft következő kiegészítőjének – The War Within – megjelenése, de szuper, hogy még elé beszúrtak egy ilyen nagy horderejű újítást.

"Igazából arra koncentrálunk, hogy megpróbáljuk megszegni a szabályokat. Nagyon szeretnénk valami szuper izgalmasat adni a játékosoknak, kimondottan kísérleti jelleggel a The War Within megjelenése előtt. Amint az elindul, a nagyobb hangsúly a kiegészítőn lesz." – mondta Orlando Salvatore, a Blizzard vezető szoftvermérnöke.

Mindenképpen éljetek ti is ezzel a nem mindennapi lehetőséggel, ráadásul néhány apróbb jutalom is ütheti a markotokat, ha kipróbáljátok magatokat a Battle Royale-ban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár