Egy teljes jelenetet is bemutattak a Fallout-sorozatból

Egy teljes jelenetet is bemutattak a Fallout-sorozatból

Már alig két perc alatt is bele lehet szeretni ebbe a szériába.

Áprilisban végre megjön az egyik legnépszerűbb videójáték-sorozatból készült élőszereplős adaptáció első évada. A Falloutban az Amazon látta meg a lehetőséget és az eddigi kedvcsinálók alapján tényleg úgy nyúltak a forrásanyaghoz, hogy az sokakat lenyűgöz majd. Persze a készítőknek nem az a célja, hogy a rajongók elvárásainak teljes mértékben megfeleljenek, ezt egy interjúban ki is hangsúlyozták, de ettől még beleadtak apait-anyait, hogy a lehető legizgalmasabb szériát hozzák össze.

Ezeket olvastad már?

Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy ez a sorozat a Fallout 5. részének az előfutáraként szolgálhat, de egyelőre ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a streamingszolgáltató most egy új videóval örvendeztette meg a közösséget.

A jelenetben feltűnik a főszereplő Ella Purnell, aki a kedves, ámbár kissé naiv Lucy-t alakítja. Nincs azonban könnyű helyzetben, mert megpróbál dűlőre jutni Walton Goggins Ghouljával a maga cuki módján. Míg Lucy igyekszik nyugodt maradni, és szavaival próbálja megnyugtatni a Ghoul-t, az láthatóan nem törődik a lány erőfeszítéseivel. Sőt, ezt igazából szórakoztatónak találja, és miközben még egy kábítólövedékkel is megpróbálja leszerelni a vadászt a leányzó, nem jár sikerrel, de mielőtt eldurvulna a helyzet, megjelenik az Acél Testvériség egyik tagja – feltehetően Aaron Moten Maximusa – a Power Armour Suitban.
amolyan erőpáncélruha.

A majdnem kétperces jelenetben egy kicsit jobban szemügyre vehetjük a Wasteland egyik kisvárosát, a már említett Power Armour-t és a karakterek közötti szinergiát – gondoljunk csak a játékra jellemző választásainkon alapuló párbeszédekre: elképzeltünk Lucy kapcsán, hogy vajon lett volna elég magas a karizmája ahhoz, hogy kidumálja magát ebből a helyzetből?

Az alábbi klipben megnézheted magad is a helyzetet:

Egy interjú során Goggins elárulta, hogy a sminkes csapatnak öt órába telt, mire átváltoztatták őt Ghoullá. Emellett azt is elmondta, hogy karakteréhez Kris Kristofferson amerikai countryénekestől és színésztől merített ihletet.

A sorozat április 12-én landol a Prime Videón, miközben már az is kiderült Todd Howard, a Bethesda vezetője révén, hogy néhány ötletüket el kellett vetni, mert a stúdió ezeket a Fallout 5-re tartogatja.

Kövess Minket!



Gamer szótár