Ingyen kipróbálható a nemrég elhunyt Akira Toriyama mangája alapján készült Sand Land

Ingyen kipróbálható a nemrég elhunyt Akira Toriyama mangája alapján készült Sand Land

Kóstolj bele a legendás manga művész által megálmodott világba.

Szomorúan kezdődött a március, ugyanis elsején 68 éves korában elhunyt Akira Toriyama – manga művész –, aki nevéhez többek között olyan címek kötődnek mint a Dragon Ball és a Dr. Slump. A rajongókat megrázta a hír, hiszen sokuk életére gyakorolt nagy hatást egy-egy alkotása. Az egyik rövid sorozatának – Sand Land – egy ideje tart már az akció-RPG videójátékká alakítása, aminek a teljes verziója a tervek szerint 2024. április 26-ától lesz elérhető mindenki számára, a készítők azonban új fejleménnyel jelentkeztek a napokban.

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy lehetőséget biztosítanak az érdeklődők számára, hogy kipróbálják a Sand Landet még a megjelenés előtt. A játék demója március 18-ától ingyenesen elérhető PC-n – Steam –, de Xboxon és PlayStationön is. Kóstoljatok bele a legendás művész által inspirált világba, és döntsétek el, hogy lecsaptok-e majd a teljes verzióra.

Ahogy a cím is arra enged következtetni, a játékban nem lesz hiány homokból. Egy démonok által lakott sivatagban találjuk magunkat, ahol a világ megmentéséhez vezető út során fel kell fedeznünk megannyi különlegességet, valamint járművekkel kell harcolnunk, miközben csodáljuk a Toriyama által megálmodott univerzumot. A játék 60 euróba fog kerülni, így ha a megvásárlásán gondolkozol, feltétlenül próbáld ki előtte a demót, de mindenki számára izgalmas kalandokat rejt magában, azt pedig ki tudja, hogy a játék megjelenését követően elérhető marad-e.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár