Előzetesen a parádés Resident Evil 4 remake magyar szinkronja

Előzetesen a parádés Resident Evil 4 remake magyar szinkronja

A legjobb orgánumok közül sokan megszólalnak a videóban.

A magyar felirat egyre több ízben jelenik meg a legjobb játékokban is, és ez néhány esetben már hivatalosan úton is megtörténik, ezért nem kell a rajongóknak hosszú órákat azzal tölteni, hogy végül belepakolják a kedvenc alkotásaikba. Arról pedig csak álmodoznak a legtöbben – köztük mi is –, hogy a kiváló magyar szinkron már egy játék megjelenésekor elérhető legyen. Szerencsére azonban vannak olyan lelkes csapatok, mint a SzinkronSarok, akik fejükbe vették, hogy jó néhány játékhoz elkészítik hazánk legjobb hangjaival a magyar változatot is. Korábban már elkészítették két felújított Resident Evilhöz is a szinkront, sőt a God of War PC-s kiadását is feltúrbózták vele, most pedig úgy tűnik a Resident Evil 4 remake volt a soron.

„Április 16-án elérhetővé válik a Resident Evil 4 Remake és a Separate Ways kiegészítőjének a játszható magyar szinkronja, amit a PC-s verzióhoz tudtok ingyenesen letölteni a SzinkronSarok weboldaláról.Az alábbi videóban egy kis előzetes betekintést kapotok, hogy mire lehet számítani a teljes változatban. Reméljük elnyeri a tetszéseteket. A szinkron nem jöhetett volna létre a támogatóink nélkül, így nekik hatalmas köszönettel tartozunk.” – olvasható a leírásban.

A játék során hallható színészek:

  • Leon S. Kennedy: Moser Károly
  • Ashley Graham: Bartus Emese
  • Ada Wong: Törtei Tünde
  • Luis Serra: Szabó Máté
  • Osmund Saddler: Kőszegi Ákos
  • Jack Krauser: Tokaji Csaba
  • Kereskedő: Faragó András
  • Albert Wesker: Bozsó Péter

Nagyon jól sikerültek ezek a remakek, és a Capcom is tényleg kitett magáért, ezért a siker nem is maradt el. Jól fogynak a felújított változatok, sokan pedig már emiatt azon tűnődnek, hogy vajon az ötödik részt mikor dobják ki modernizált grafikával. Egyelőre erre még várnunk kell, viszont a szinkron hamarosan megjön a 4-hez és akkor újra végig lehet tolni Leon európai kiruccanását a pokolba.

Kövess Minket!



Gamer szótár