Jövőhéten otthonról nézhetjük meg a Spider-Verse következő felvonását

Jövőhéten otthonról nézhetjük meg a Spider-Verse következő felvonását

Egy rövidfilmmel kedveskednek a rajongóknak, míg a harmadik epizódra várnak.

Nem valószínű, hogy egyhamar ismét nagyvásznon láthatjuk a Pókverzumot, ugyanis a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse valószínűleg 2025-re csúszik át, ami azért még odébb van. Ettől függetlenül nem maradunk hálószövő nélkül, hiszen nemsokára az otthon kényelméből nézhetjük meg Miles Morales legújabb történetét. A tavalyi Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon Észak-Amerikában bemutatott The Spider Within: A Spider-Verse Story a Sony jóvoltából kizárólag a YouTube-on lesz látható. A Variety beszámolója szerint a rövidfilm március 27-én válik elérhetővé a Sony Pictures Animation csatornáján, a Kevin Love Fund nevű mentális egészségügyi felvilágosító és támogató programmal kötött partnerség részeként.

Ezeket olvastad már?

A The Spider-Within című filmben Miles kénytelen szünetet tartani a multiverzális fenyegetések és gonosztevők elleni harcban, hogy egy alattomosabb és túlságosan is gyakori ellenséggel, a szorongással küzdjön meg. A diákként, tinédzserként, barátként és a barátságos Pókemberként is helytálló fiatal az elképesztően nagy nyomás miatt pánikrohamot kap. Ez arra készteti, hogy sokkal jobban oda kell figyelnie magára is, és nem árt az sem, ha segítséget kér. Ezzel fontos leckét akar üzenni mindenkinek, aki mentális problémával küzd – megnyílni másoknak és segítséget kérni tőlük ugyanolyan bátor dolog lehet, mint szembenézni a veszélyekkel, hogy megmentsük a világot.

A Miles tudatalattijában tett kissé ijesztő utazásként is jellemzett új Pókverzum-kaland a Sony Pictures Imageworks számára készült a LENS (Leading and Empowering New Storytellers) mentorprogram részeként. A rendezést Jarelle Dampier vállalta el, Khaila Amazan forgatókönyve nyomán. Egy hivatalos nyilatkozatban Dampier a következőket mondta a The Spider Withinről:

„Miles sokunkat képvisel, akik a legjobbat hozzuk ki magunkból a mindennapi életünkben. Gyakran nem vesszük észre mindazt, amin keresztülmentünk, amíg a saját testünk rá nem kényszerít minket, hogy tudatára ébredjünk ezeknek. Az a szándékom, hogy a 'The Spider Within' mélyebb beszélgetésekre ösztönözze a barátokat és a családtagokak a saját mentális egészségi állapotukról – és remélem, hogy olyan is lesz, mint egy szerelmes levél azoknak, akik imádják Miles Morales-t.”

Kövess Minket!



Gamer szótár