Hatalmas akciókkal és egy értékes kuponnal vár mindenkit az Ubisoft tavaszi leárazása

Hatalmas akciókkal és egy értékes kuponnal vár mindenkit az Ubisoft tavaszi leárazása

Ennél jobb lehetőségetek nem lesz mostanában arra, hogy feltöltsétek a könyvtáratokat.

Ahogy oly sok videójáték webáruháznál megszokhattuk, az új évszakok kezdete általában hatalmas akciókat jelent a játékosok számára. Ez az Ubisoft és a tavasz találkozásánál sincsen másképp, ugyanis az Ubisoft Store Spring Sale 2024 a napokban vette kezdetét, és míg tart brutális, akár 80%-os akciókkal is találkozhatunk a boltjukban. Ezenfelül mindenki szert tehet a 20 dolláros kuponra is, aki megfelelő értékben vásárol tőlük ezen időszak alatt.

A kínálat között találkozhattok olyan új játékokkal is, melyeket eddig a legtöbb helyen csak teljes áron szerezhettetek be, azonban most jóval olcsóbban lecsaphattok rájuk. 25%-os akció vonatkozik a rengeteg ideig fejlesztett, de kétesen fogadott Skull and Bones kalózjátékra, 40% a mindenkit lenyűgöző Prince of Persia The Last Crownra, és szintén 40% a Avatar Frontiers of Pandorára, de szinte az Assassin's Creed és a Fry Cry sorozatok összes része az eredeti ár töredékéért elérhető most. Több száz ajánlat vár rátok az Ubisoft oldalán, amit mindenképpen érdemes végigböngészni, hogy nehogy lemaradjatok egy nagy kedvencről, de az alábbi galériában igyekeztem összeszedni azt a 10 címet, melyek a legtöbbeteket érdekelhetnek.

Assassin's Creed Odyssey – 12 dollár

A galériáért kattints a képre!

A fent említett 20 dolláros kupont pedig azok kapják meg, akik március 20 és április 3 között legalább 30 dollár értékben vásárolnak az Ubisoft oldalán. Ezt és a tavaszi akciót kombinálva, most nagyon olcsón lecsaphattok kedvenceitekre.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár