Egy módon térhet vissza Liam Neeson Qui-Gon Jinnje a Star Warsba

Egy módon térhet vissza Liam Neeson Qui-Gon Jinnje a Star Warsba

Manapság mindent eljátszik, és jól áll neki, de a messzi-messzi galaxis egy külön helyet foglal el a szívében.

Ha Liam Neeson feltűnik a képernyőn, érdemes odafigyelni rá, és nem csak azért, mert simán megtalál bárkit és szétrúgja a hátsóját, ha kekeckedik a családjával, hanem mert tényleg minden szerepben megállja a helyét, ráadásul úgy tűnik ő lesz a befutó a Csupasz pisztoly reboot főszerepére is. Ráadásul benne volt a Star Warsban is, hiszen ő alakította az egyik legkirályabb jedi mestert, Qui-Gon Jinnt a Star Wars I. rész: Baljós árnyakban (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace).

Több ízben is felmerült már a neve, hogy esetleg visszatérhetne egy új filmben, a Skywalker korában például hologramként újfent megcsodálhattuk, de jelen állás szerint szinte semmi esély rá, hogy mégegyszer rábólintson a szerepre a színész. A Screen Rant leült Neesonnal beszélgetni a közelgő filmje (In the Land of Saints and Sinners) alkalmából, és természetesen szóba került egy animációs vagy élőszereplős Star Wars visszatérés lehetősége is. Az igazság az, hogy egyenes választ adott arra, hogy miért nem öltené magára ismét a szerepet:

„Nagyon élveztem, hogy Ewan és George Lucas mellett dolgozhattam a Baljós árnyakban. Azt már 26 évvel ezelőtt forgattuk le! Megcsinálnám újra? Nem hiszem. K*b*sz*tt öreg vagyok már, tudod? Egyszerűen nem tudom átlátni a helyzetet, tényleg.”

Ezeket olvastad már?

Bár Neeson élvezte Qui-Gon legutóbbi cameóját az Obi-Wan Kenobi sorozatban is, nem hiszi, hogy valaha visszatérne az élőszereplős produkciókban.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ez első sorban az élőszereplős alkotásokra vonatkozott, miközben Neeson a Tales of the Jedi 1. évadában is benne volt, igaz, akkor csak Qui-Gon hangját kölcsönözte. Azonban könnyen elképzelhető, hogy a Tales of the Jedi 2. évadában is ismét megjelenik, de ez még egyelőre a jövő zenéje.

Kövess Minket!



Gamer szótár