Nem csak tojást, ingyenes Cyberpunk 2077-et is hoz a Húsvét

Nem csak tojást, ingyenes Cyberpunk 2077-et is hoz a Húsvét

Remek hírrel indítja a hetet a CD Projekt RED: ha eddig nem próbáltad ki a Cyberpunk 2077-et, akkor eljött a Te időd!

Amíg a Cyberpunk 2077 elkerülhetetlen folytatására várunk, addig egy ingyenes hétvégével kedveskedik a CD Projekt RED mindazoknak, akiknek eddig kimaradt az első rész. Mint a kiadó a friss közleményében is írja, magyar idő szerint március 28-án délután négy órától egészen április 1. délelőtt kilenc óráig ingyen tehetsz próbát a Night City-beli kalanddal. Ehhez mindössze arra lesz szükséged, hogy rendelkezz egy PlayStation 5 vagy Xbox Series X|S konzollal – előfizetések, egyéb költések nem kellenek a hozzáféréshez. Ami pedig a PC-s játékosokat illeti, ők ezúttal sajnos kimaradnak a buliból.

Az ingyenes hétvége során a teljes alapjáték elérhető lesz a konzolokon, ami azt jelenti, hogy a 2.0-ás és a 2.1-es frissítések során befutott új funkciók, játékelemek is a rendelkezésedre állnak majd. A Phantom Liberty DLC-be ezúttal nem enged betekintést nyerni a CD Projekt RED. De ez talán nem is akkora baj, mert mindössze öt órányi játékidőt adnak a próbakör alatt a felhasználóknak. Mivel ennyi idő alatt sem az alapjátékban, sem a DLC-ben nem lehet messzire jutni, kár is aggódni rajta. A célközönség egyértelműen azok, akiket eddig valamiért elkerült a Cyberpunk 2077. Ha pedig az öt órányi játék alatt meggyőz a játék, akkor a vásárlás után onnan folytathatod, ahol abbahagytad az ingyenes hétvégén.

Fontos még megjegyezni a promóció kapcsán, hogy a PS5-ön 99,3GB-t, az Xboxokon pedig 103GB-t foglal a program – erre érdemes felkészülni egy kis takarítással.

Ezeket olvastad már?

 

Kövess Minket!



Gamer szótár