Dagad a botrány a Boratot is megformáló Sacha Baron Cohen körül

Dagad a botrány a Boratot is megformáló Sacha Baron Cohen körül

Rebel Wilson azt állítja, hogy Sacha Baron Cohen megpróbálta tönkretenni a karrierjét, miután nem feküdt le vele.

Sacha Baron Cohen – brit színész és komikus – főként olyan filmekből lehet ismerős a számunkra mint a Boratok a Diktátor, és hasonló vígjátékok, de például A chichagoi 7-ek tárgyalásában is fontos szerepet töltött be. Egy ideje több negatív hír is napvilágot látott a kellemetlen viselkedésével kapcsolatban, és most Rebel Wilson – akivel együtt játszott az Agyas és agyatlanban –, súlyos vádakat fogalmazott meg az irányába, és egy kiállhatatlan alakként hivatkozik rá. Wilsonnak éppen készülőben van a memoárja, melyben egy külön fejezetet szentel azoknak a színészeknek, akikkel szörnyű volt együtt dolgozni, főszerepben Cohennel.

„Nem hagyom magam megfélemlíteni, vagy elhallgattatni a drága ügyvédekkel vagy PR-krízismenedzserekkel. Az a s*ggfej, akiről a könyvemben írok, az Sasha Baron Cohen. A könyv meg fog jelenni, ti pedig megtudjátok az igazságot róla” – osztotta meg követőivel a színésznő Instragamm-történetben.

Állítása szerint a brit komikus megpróbálta ellehetetleníteni a karrierjét, miután a forgatások alatt nem volt hajlandó lefeküdni vele, továbbá meztelenkedésre, és egyéb illetlen dolgokra kényszerítette őt akkoriban. Cohen egyelőre tagadja a vádakat, és azt mondja, hogy bizonyítékokkal rendelkezik, melyek az ő álláspontját támasztják alá.

Bármi is az igazság, valószínűleg a közeljövőben kiderül, ugyanis Rebel Wilsont látszólag semmi nem tudja visszatartani attól, hogy megjelentesse a könyvét, és ezzel lerántsa a leplet Cohenről.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár