18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS2 Masters 2024: Ne feledd, hétvégén kvali

TippmixPro CS2 Masters 2024: Ne feledd, hétvégén kvali

Sok sikert mindenkinek, aki elindul a selejtezőkön!

Tavaly már megújítottuk picit az évek óta ismert TippmixPro CS:GO Masters formulát. Egyrészt a verseny CS2-re váltott, másrészt barátságosabb, izgalmasabb rendszerben került megrendezésre, változatlan, de kiegyenlítettebb elosztású összdíjazással. Természetesen idén is visszatér a verseny, ismét megmozgatjuk a hazai Counter-Strike őrültetek, fiatalokat és veteránokat, kezdőket és profikat egyaránt.

Néhány elemében idén is megújul a verseny, megváltozott picit a rendszer, amiben bejuthattuk a megmérettetésre és a meghívott csapatok száma is csökkent, ezzel is elősegítve azt, hogy új tehetségek tűnhessenek fel a TippmixPro CS2 Masters szerverein. Az újdonságokról a néhány sorral lentebb lévő cikkben olvashattok, de ne szaladjuk még annyira előre! A legfontosabb, hogy hétvégén jönnek a selejtezők. Március 29-én és 30-án lesz lehetőségetek bejutni a 2 millió forint összdíjazású versenyre, aki lemarad az kimarad! Ne nagyon halogassátok a jelentkezést, a FACEIT linkek már élnek, az elkövetkező 3-4 napban még beregisztrálhatjátok magatokat és csapatotokat a versenyre. Hajrá!

TMP CS2 Masters 2024 első kvali jelentkezés

TMP CS2 Masters 2024 második kvali jelentkezés

Minden a megújult versenyről

Kövessétek a TippmixPro CS2 Masterst FacebookonTwitteren és TikTokon, így garantáltan nem maradtok le a selejtezők, a meccsek és a LAN-döntő részleteiről!

Kövess Minket!Gamer szótár