18

Elmúltál már 18 éves?


/
Idén sem maradtok TippmixPro CS2 Masters nélkül – itt a tavaszi kiírás

Idén sem maradtok TippmixPro CS2 Masters nélkül – itt a tavaszi kiírás

Hívd össze a haverokat, készüljetek fel és küzdjetek meg együtt a kétmillió forintos nyereményalap legnagyobb szeletéért!

Itt a tavasz, és vele együtt a TippmixPro CS2 Masters legújabb kiírása! Így van, idén sem marad a hazai közösség Counter-Strike 2 verseny nélkül. De mit jelent ez neked? Nos azt, hogy március 29-én és 30-án a csapatoddal együtt belevághattok a selejtezőkbe, hogy aztán lehetőségetek legyen behúzni a kétmillió forintos összdíjazás legnagyobb szeletét egy májusi LAN-döntőn.

Aki követte a TippmixPro CS2 Masterst az ősszel, annak a kiírásban nem sok újdonság lesz. Az akkor bemutatott új formátum sikere miatt a szervezők nem nyúltak hozzá az alapszakasz és a rájátszás lebonyolításához. Cserében a selejtezők ezúttal nem nyílt és zárt szakaszokból fognak állni, hanem a már említett két napon egy-egy nyitott alkalom lesz (egyenesági-kieséses rendszerben), amelyeknek a végén három-három csapat juthat be az alapszakaszba. A kvalikon végig Bo1-re kell számítani, kivéve a továbbjutást érő elődöntők és a bronzmeccs esetében, mert ezeket már Bo3-ban játszák a felek.

Ezeket olvastad már?

Ha valakinek sikerül átjutnia a selejtezőkön, akkor azzal szembesül majd, hogy az alapszakaszban az őszi szezon két legjobbja, vagyis a PERA és a Spirit is beszállnak a buliba. A TippmixPro CS2 Masters ezen szakaszában az összesen nyolc versenyben lévő felállás két csoportra bontva folytatja a küzdelmeket. A csoportkör során mindenkinek két élete lesz, de nem árt felkészülni, hiszen a nyitómeccsek Bo1-ek! Az A-csoport május 11-12-én, a B-csoport tagjai május 18-19-én fogják eldönteni, hogy melyik két-két csapat juthat be közülük a május 25-26-i rájátszásba. A vigaszágas-kiesési rendszerrel, végig Bo3-kal folyó playoff utolsó két mérkőzésére már LAN-on kerül sor, csakúgy mint tavaly ősszel is. Tehát ismét közönség előtt fogják megkoronázni a TMP bajnokait, akik a nap végén 750 ezer forinttal lesznek gazdagabbak.

Az egyes helyezésekért járó díjazás:

  • 1. helyezett: 750 ezer forint
  • 2. helyezett: 450 ezer forint
  • 3. helyezett: 275 ezer forint
  • 4. helyezett: 175 ezer forint
  • 5-6. helyezett: csapatonként 100 ezer forint
  • 7-8. helyezett: csapatonként 75 ezer forint

Kövessétek a TippmixPro CS2 Masterst FacebookonTwitteren és TikTokon, így garantáltan nem maradtok le a selejtezők, a meccsek és a LAN-döntő részleteiről!

Kövess Minket!



Gamer szótár