18

Elmúltál már 18 éves?


/
Figyelem! Jön az első profi magyar CS2 LAN!

Figyelem! Jön az első profi magyar CS2 LAN!

Karikázzátok be a naptárban a napot, jön a CS2-es LAN-döntő!

Hétvégén már a 2023-as őszi TippmixPro CS:GO Masters zárt selejtezőjét követhetjük... miket beszélek? Hétvégén már a 2023-as őszi TippmixPro CS2 Masters zárt selejtezőjét követhetjük az esport1tv Twitch csatornán, hiszen időközben a Valve piacra dobta a Counter-Strike 2-t, az alapszakaszra meghívott csapatok pedig jóváhagyták, hogy a verseny CS2-vel induljon el, így a zárt selejtezők során búcsúzik a magyar közösség is a CS:GO-tól, az alapszakasztól már CS2-es meccseken drukkolhatunk. 

De van más jó hír is, nem csak a CS2-nek örülünk. Persze végre ez is megjelent, kezdhetjük elölről a grindot, de végre egy új Counter-Strike-kal játszhatunk, olyan meccseket láthatunk, amiket már egy új Counter-Strike-kal játszanak. Az ősz azonban tartogat még egy nagy dobást is, hiszen a TippmixPro CS2 Masters egy LAN-döntővel ér majd véget, méghozzá november 18-án. A helyszínt egyelőre nem árulhatjuk el, de jobb ha felkészültök! November 18-án jön az első profi magyar CS2 LAN, a TippmixPro CS2 Masters döntője, amit te sem akarsz majd kihagyni!

Kövessétek a TippmixPro CS2 Masterst Facebookon, Twitteren és TikTokon, így garantáltan nem maradtok majd le a meccsek és a LAN-döntő részleteiről sem!

A zárt selejtező közvetítése:

Ezt láttad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár