Fekete Özvegy hamarosan a dinoszauruszokkal is szembe nézhet

Fekete Özvegy hamarosan a dinoszauruszokkal is szembe nézhet

A gyönyörű színésznővel új vizekre evez a filmsorozat.

Az Universalnak egy kicsit fel kell gyorsítania a folyamatokat, ha tartani szeretnék a premierdátumot, amit első körben 2025 július 2-ára lőttek be. Az új Jurassic World filmet Gareth Edwards rendezi, méghozzá David Koepp forgatókönyve alapján – Koepp egyike volt azoknak, akik még az eredeti Jurassic Parkon is dolgozott. Edwards azután foglalta el a rendezői széket, hogy David Leitch úgy döntött inkább kiszáll a projektből.

Ezeket olvastad már?

A másik érdekesség, hogy az új felvonás maga mögött hagyja az eddig megismert sztorivonalat, ezért senki sem tér vissza a World trilógiából, cserébe viszont egy újabb világsztár szelidítheti meg a dínókat. Scarlett Johansson neve valószínűleg az MCU-ból lehet ismerős, ő játszotta ugyanis Fekete Özvegyet, és többek között tagja volt a Bosszúállók csapatának is. Karrierje során két Oscar-jelölést is összehozott, az egyiket a Házassági történetben (Marriage Story), míg a másikat a Jojo Nyusziban (Jojo Rabbit) nyújtott alakításával. Ha a jelenét tekintjük, akkor szinkronszerepet kapott a Transformers One című, hamarosan megjelenő animációs alkotásban, és még idén feltűnik egy nagy költségvetésű Apple-filmben is Channing Tatum oldalán.

A stúdió hivatalosan is ajánlatot tett Johanssonnak a Jurassic World 4 főszerepére, erősítette meg a The Hollywood Reporter, miután egy jelentés szerint a színésznő már egyszer találkozott Edwards-szal és Frank Marshall producerrel.

Gareth Edwardstól legutóbb Az Alkotóra ülhettünk be a mozikba, és nem is olyan régen egy rendezvényen mesélt arról, hogy nagyon élvezte azt a munkát, de most végre megkapta álmai megbízatását.

„Épp szünetre készültem, amikor nekiláttam papírra vetni a következő ötletemet, és ez az egyetlen film, ami miatt mindent eldobtam, majd azonnal belevetettem magam. Imádom a Jurassic Parkot. Szerintem az első film egy remekmű... ezért ez a lehetőség olyan számomra, mint egy álom. Frank Marshall-lal, a Universallal és David Koepp-pel dolgozni egészen elképesztő, szerintem ők mind legendák. Szóval nagyon izgatott vagyok.”

Kövess Minket!



Gamer szótár