18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS2 Masters 2024: Idén is az ESL Pro League-be lehet jutni a magyar versenyről

TippmixPro CS2 Masters 2024: Idén is az ESL Pro League-be lehet jutni a magyar versenyről

Indul a tavaszi TippmixPro CS2 Masters szezon, hétvégén már jönnek a selejtezők!

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hétvégén jönnek a 2024-es TippmixPro CS2 Masters selejtezői! Idén is visszatér Magyarország legnagyobb Counter-Strike versenye, több millió forintos összdíjazással és újra LAN-döntővel! Az aktuális szezonnal megismerkedhetsz a következő cikkben, most nézzük meg azt mit is nyer a győztes a pénzen kívül. Hiszen idén sem csak a krajcárok ütik a győztes csapat játékosainak markát. A verseny legjobbjának ugyanis idén is lehetősége lesz megmutatni, hogy nem csak itthon, de nemzetközi vizeken is helyt tudnak állni.

Tavaly a PERA élt is ezzel a lehetőséggel. A TippmixPro CS2 Masters őszi szezonjából az Europen Conference selejtezőbe jutottak, ott pedig olyan csapatokat utasítottak maguk mögé, mint az ALTERNATE aTTaX vagy a Guild Eagles. Győzelmük egyenesen az ESL Pro League 19. szezonjáig repítette őket! A verseny április 23-án kezdődik, a PERA pedig olyan alakulatok ellen bizonyíthat majd először a csoportkörben, mint a NAVI, a Heroic vagy a NiP.

Most pedig akár te is azok között lehetsz, akiknek megadatik ez a lehetőség. A 2024-es tavaszi TippmixPro CS2 Masters győztese ismét az EC-be jut, onnan pedig kijuthat az őszi EPL-re is.

Ha nem akarsz lemaradni, sietned kell. Pénteken és szombaton jönnek a TMP-kvalik, ha még nem tetted meg, add le jelentkezésed most, a következő linkeken!

TMP CS2 MASTERS 2024 ELSŐ KVALI JELENTKEZÉS

TMP CS2 MASTERS 2024 MÁSODIK KVALI JELENTKEZÉS

Kövess Minket!



Gamer szótár