Horrorisztikus pánikrohammal akar segíteni a legújabb Pókember animáció

Horrorisztikus pánikrohammal akar segíteni a legújabb Pókember animáció

Egy mentális egészségre fókuszáló alapítvánnyal együttműködésben, oktató anyagokkal megtámogatva jelent meg a The Spider Within: A Spider-Verse Story.

Amíg a Pókember animációs filmek harmadik epizódjára várunk – mert tavaly úgy döntöttek, hogy eltolják egy évvel a premiérjét –, addig sem szeretné a Sony, hogy unatkozzunk. Szóval bedobtak tegnap egy előzetest a The Spider Within: A Spider-Verse Storyhoz, mely egy rövidfilm Miles Morales szorongásáról. A már-már horrorisztikus bő hétpercre pedig nagyon is megérte várni! Ugyanis a minőség pontosan olyan, mint amit a korábbi filmek, vagyis az Irány a pókverzum és a Pókverzumon át alatt megszokhattunk. A sztori maga pedig azért is fontos, mert ezt a fajta vívódást ilyen formában ritkán láthatjuk a szuperhősfilmekben.

The Spider Within: A Spider-Verse Storyt tavaly nyáron már bemutatták egyszer az Annecy Filmfesztiválon, tehát nem egy teljesen új, eddig még sohasem látott dologról van szó. A nagy közönség viszont most először találkozhat vele, ráadásul a YouTube-on keresztül, ingyenes formában. Mivel a produkció a Sony felügyelete alatt, a Pókember animációs filmek afféle kitekintő epizódjaként jelent meg, az értelemszerűen a kánon része – ez még biztosan sok kérdést vet fel a rajongókban.

De ami talán még ennél is fontosabb, hogy a Sony a Kevin Love Funddal együttműködve jótékonysági célokra kívánja használni a The Spider Within: A Spider-Verse Storyt. Ez az alapítvány a mentális egészségre fókuszál, és ennek részeként egyébként be is vette oktatási anyagai közé a rövidfilmet. Továbbá létrehoztak különböző leckéket is, amelyek a filmben elképesztő érzékkel ábrázolt szorongással és pánikrohammal kapcsolatosak – ezekről itt olvashattok bővebben.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár